Πισπιρίγκου
0

Η 33χρονη, πάντως, που μέχρι στιγμής μένει σιωπηλή στις ερωτήσεις των αστυνομικών, εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της στη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας και επιμένει ότι δεν έχει ιδέα τι είναι η ουσία κεταμίνη που σκότωσε το παιδί της, πήρε την Παρασκευή μια ανάσα ανακούφισης, αφού επιτέλους βρήκε δικηγόρο να την εκπροσωπήσει. Και μάλιστα, όχι μόνο έναν.

Αφού ο Απόστολος Λύτρας, που παρείχε τις νομικές του συμβουλές και στους δύο γονείς, μετά τις αποκαλύψεις για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, αρνήθηκε να την αναλάβει, το ίδιο έκανε και ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου, τον οποίο εξουσιοδότησε η οικογένειά της, αλλά ύστερα από συνάντηση που είχε με την κατηγορούμενη στη ΓΑΔΑ, αποφάσισε να παραιτηθεί από την υπεράσπισή της.

Μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις των δύο ποινικολόγων, η ανακρίτρια διόρισε αυτεπάγγελτα ως νέο συνήγορο της κατηγορούμενης, τον Κωνσταντίνο Ζάρδα, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και πήγε στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή, όπου επισκέφτηκε την 33χρονη, με την οποία συνομίλησε επί 40 λεπτά.

Ο κ. Ζάρδας, μιλώντας στον Alpha, μετά την συνάντησή του με την 33χρονη, δήλωσε: «Την είδα ιδιαίτερα καταβεβλημένη. Δεν έχει κανένα ποινικό παρελθόν, δεν έχει καμία σχέση γενικά ακόμη και με τα ελαφρύτερα αδικήματα, δεν έχει διαπράξει ποτέ κάποιο αδίκημα, είναι η πρώτη φορά που αναμειγνύεται και έχει πέσει κυριολεκτικά στα βαθιά, στα βαθύτατα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και προσέθεσε πως «αυτό την έχει καταβάλει, την έχει τρομάξει. Την τρομάζει ιδιαίτερα η πιθανότητα να οδηγηθεί στις φυλακές – έστω ως προσωρινά κρατούμενη για οποιοδήποτε διάστημα – ανθρώπινα. Είναι σαν ξένο σώμα, αισθάνεται δηλαδή σαν ξένο σώμα τώρα που είναι στο κρατητήριο».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις