0

– Γιατί το σκυλί του Στέφανου Κασσελάκη γυρίζει «δεξιόστροφα»;

– Πότε θα γίνει ο γάμος της χρονιάς

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Στέφανος Κασσελάκης υποδέχθηκε τον Νίκο Ευαγγελάτο στο καινούργιο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας λέγοντάς του, ότι «είμαστε άνθρωποι του κέντρου». Ο Πρόεδρος της αντιπολίτευσης αγόρασε ένα υπερπολυτελές σπιτάκι στο Κολώνακι για λόγους… ευκολίας όπως ανέφερε.

Φαίνεται ότι τοσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ όσο και ο σύζυγός του Τάιλερ έχουν ακριβά γούστα αφού το εντυπωσιακό διαμέρισμα κοστίζει 1.700.000 ευρώ.

«Έχουμε ένα κυκλοφοριακό θέμα στην Αθήνα. Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρο όταν όλη μας η ζωή είναι στο κέντρο. Θέλαμε να μην χρειάζεται μεγάλη ανακαίνιση. Θέλαμε να είμαστε Παγκράτι, Μετς… Εδώ κάναμε λίγες αλλαγές. Θα μετακομίσουμε Ιούλιο.

Ο γάμος μας είναι τέλος Αυγούστου. Εύχομαι να γίνουν όλα σύμφωνα με το σχέδιο» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Θα έχουμε μια τραπεζαρία για 10 άτομα, θα έχουμε το μπαρ, θα υπάρχει μια ροή μεταξύ κουζίνας και τραπεζαρίας. Ένα καθιστικό που θα είναι παρόμοιο με αυτό που έδειξες στην εκπομπή σου.

Έξω θα είναι φυτά. Διακοσμούμε και οι δύο. Είναι καλύτερος από μένα στο ντιζάιν αλλά κι εγώ έχω βελτιωθεί αρκετά». Φυσικά από τη συνάντησή τους, δεν έλειψε η σκυλίτσα του σπιτιού, η Φάρλι, η οποία γύριζε από τη χαρά της «δεξιόστροφα» όπως παρατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο νόμος μας δίνει τη δυνατότητα χάρη στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Έχουμε πολύ δρόμο στη χώρα μας αλλά είμαι περήφανος για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ» είπε. «Μέχρι τώρα ο γάμος μας ήταν στις ΗΠΑ. Δε θα πάμε σε δημαρχείο τώρα.

Ο γάμος είναι για την αγάπη. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Αυτά δεν τα επικυρώνει το χαρτί. Αυτό δε σημαίνει ότι ένα ομόφυλο ζευγάρι δεν ήταν ήδη οικογένεια».

Τα περιουσιακά στοιχεία του και την απόκτηση παιδιών Σε ερώτηση γιατί αγόρασε σπίτι, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Θέλαμε να έχουμε έναν ευχάριστο χωρο στην καταλληλη αξία δε βρέθηκε. Θέλουμε να μείνουμε εδώ μακροπρόθεσμα. Σαν κάθε Έλληνας θέλαμε κι εμείς να αισθανόμαστε ότι το κεραμίδι από πάνω μας, μας ανήκει».

«Πιστεύω χωράει και παιδιά. Είναι πάρα πολλοί παράγοντες. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στη ζωή μας. Είμαι 36 χρονών, ήρθα μόνιμα εδώ εξαιτίας της εκλογικής διαδικασίας» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. «1,8 εκατομμύρια ευρώ στοιχίζει το διαμέρισμά μας» αποκάλυψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτή τη συζήτηση την άνοιξε ο ίδιο ο πρωθυπουργός ως αντιπερισπασμό για τα Τέμπη…

Δημιουργούν μια κατάσταση για να υπονοήσουν ότι υπάρχει φοροδιαφυγή. Κοροϊδεύουν τον κόσμο». Η φορολογία και ο Στέφανος Κασσελάκης Όσον αφορά τη φορολογία ο Πρόεδρος της Αντιπολίτευσης ανέφερε: «Είμαστε υπέρ της μείωσης του ΦΠΑ στον κατώτατο συντελεστή για τα καύσιμα». «Οι έμμεσοι φόροι είναι απαράδεκτοι στη χώρα μας».

«Αλλάζουμε το φόρο στα μερίσματα ο οποίος πάει στην ατομική κλίμακα. Θα ενισχύσει πάρα πολύ την Ανάπτυξη». Σε ερώτηση για το πού θα βρει τα λεφτά το κράτος, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε: «Από τα μερίσματα θα υπάρχει πλεόνασμα και θα μπορεί να υπάρχει πραγματική αύξηση του μέσου μισθού στην Ελλάδα».

«Από τα μερίσματα θα υπάρχουν 2 δις πλεόνασμα τα οποία μετά αναδιανέμονται», εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Η πιο έντονη στιγμή μου, ήταν στην επίσκεψή μου στην Καρδίτσα. Στα σπίτια που πήγα εκεί, δύο μέτρα λάσπες ήταν και να έχουν αυτοί οι άνθρωποι αποζημιώσεις 6.000 ευρώ για συσκευές. Η πυξίδα μου είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει εκεί. Όλα τα άλλα μου είναι αδιάφορα».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Peanut