Φως στο Τούνελ
0

Επικοινωνίες που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρόνης κόρης της Τζωρτζίνας, θα παρουσιάσει απόψε η Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η δημοσιογράφος, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, είχε πει για τον σύζυγό της: «Εσύ νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο Άγιος που φαίνεται;».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη ότι της είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε συνεχώς ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο.

«Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο. Αν έμπαινα στο μυαλό της, η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο, γιατί λίγες ημέρες πριν, η Ίριδα είχε πεθάνει στην κούνια» είπε.


Ένα πολύ σοβαρό στοιχείο

«Μετά τις εξελίξεις που είχαμε, θα φέρουμε τα στοιχεία που δεν δημοσιοποιήθηκαν στις προηγούμενες εκπομπές, για ευνόητους λόγους» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και συνέχισε: «Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ένα στοιχείο πολύ σοβαρό που αποκτά τη βαρύτητα ντοκουμέντου, επειδή προέρχεται από συγκεκριμένο χώρο και με δεδομένη στιγμή. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

«Ήθελα να δω και τι έλεγε η Τζωρτζίνα. Ήξερε πολλά, μίλαγε, ήθελα να δω τις επαφές που είχε κάνει μετά τον θάνατο της Ίριδας. Ήθελε να την οδηγήσει εκεί και να την τελειώσει. Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε, πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο» συμπλήρωσε.

Η σχέση του Ρούλας και του Μάνου

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη και τι της είχε πει η Ρούλα, απάντησε:

«Μου είχε μιλήσει και μου τον “έδινε” ανοιχτά. Εστιάσαμε όλοι στο ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, ή την χώρισε ή την παράτησε και δεν ενδιαφερόταν για τα παιδιά. Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία. Κάτι διαπίστωσε και της έδειξε την απόρριψή του και από τη στιγμή εκείνη η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Αυτό προκύπτει από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο».

«Έτσι και τολμήσει κανείς να απειλήσει μάρτυρες, το επόμενο βήμα είναι ο εισαγγελέας. Το μήνυμα ελήφθη» σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη και κατέληξε: «Μήπως η Τζωρτζίνα είδε κάτι για την Ίριδα εκείνη τη νύχτα;».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις