Ρόδος
0

Παραγγελία για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία αφορά την καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο τον πατέρα της. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο εισαγγελέας υπηρεσίας έχει ήδη διατάξει την απομάκρυνση της ανήλικης από το σπίτι της και την προσωρινή διαμονή της σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς και την απαγόρευση της μεταξύ υπαιτίου και θύματος επικοινωνίας. Ο εισαγγελέας έκρινε ότι λόγω της ηλικίας του κοριτσιού και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να την προστατεύσει το οικογενειακό περιβάλλον, πρέπει να απομακρυνθεί από αυτό και να μείνει με κάποιο άλλο συγγενικό πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα γνωστές πληροφορίες, η υπόθεση κινήθηκε στις 31 Μαρτίου, έπειτα από αναφορά του διευθυντή του σχολείου της για την κακοποίηση της 16χρονης. Το κορίτσι είχε εκμυστηρευτεί το περιστατικό σε εργαζόμενη στο σχολείο, λέγοντας ότι τη βίασε ο πατέρας της 10 ημέρες νωρίτερα και πως δεν ήθελε να ξαναπάει στο σπίτι της. Η εργαζόμενη ενημέρωσε τον διευθυντή του λυκείου. Η 16χρονη επανέλαβε την καταγγελία και στην υποδιευθύντρια του σχολείου.

Η μητέρα του κοριτσιού φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να διαψεύδει το κορίτσι, το οποίο έχει οριστεί να καταθέσει παρουσία παιδοψυχολόγου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις