Πισπιρίγκου
0

Σκληρό και πονηρό άνθρωπο χαρακτηρίζει μεταξύ άλλων την Ρούλα Πισπιρίγκου, πρώην σύντροφος της σε συνέντευξή του.

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε στοιχεία από το κοινό τους παρελθόν αλλά και κρυφές πτυχές της σχέσης της με τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Ικάνη να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο»

Ο ίδιος λέει πως την έχει ικανή για ένα τέτοιο έγκλημα. «Την έχω ικάνη να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγάπαγε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της» αναφέρει.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει είχε ακούσει πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δει τη γυναίκα του με άλλον άντρα, και θεωρεί πως ό,τι έκανε, το έκανε για να τον κρατήσει δίπλα της.

Ερωτηθείς για το αν έχει έρθει σε επαφή μαζί της αυτό το διάστημα, απάντησε πως όχι, παρά μόνο ένα μήνυμα μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και όπως λέει έλαβε ένα απαθές μήνυμα που έλεγε: «ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά».

Μάλιστα αποκάλυψε πως κρατάει επαφές με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος του έχει πει πως έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και τώρα πιστεύει ότι η Ρούλα το έχει κάνει.

Επίσης τόνισε πως οι εμφανίσεις του Δασκαλάκη στα ΜΜΕ είναι πολύ διαφορετική κάτι που δεν μπορεί να το εξηγήσει ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να πιστέψει πως μπορεί ο Μάνος να είναι συνένοχος.

Τέλος, χαρακτήρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου έναν πονηρό άνθρωπο και πολύ σκληρό, γιαυτό και εκτιμά πως δεν θα ομολογήσει τίποτα.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις