Πισπιρίγκου
0

Έρευνα από την αρχή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών διέταξαν οι εισαγγελείς. Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ξανά από την αρχή θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές, οι αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2020, με στόχο να εξεταστούν υπό τα νέα δεδομένα οι ακριβείς αιτίες θανάτου των δύο κοριτσιών.

Στο πλαίσιο κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, οι εισαγγελείς ζήτησαν να συνταχθεί από την αρχή, νέα ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια των δύο θανάτων, εξετάζοντας τα δεδομένα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Οι εισαγγελείς έχουν ζητήσει να τους διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η άτυχη Μαλένα, ο θάνατος της οποίας είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια.

Αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας που πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Πιθανή η εκταφή της Μαλένας

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Γιατροί και αστυνομικοί εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εκταφής της Μαλένας, προκειμένου να καταλήξουν με στοιχεία αν η Μαλένα πέθανε από λευχαιμία ή από ανθρώπινο χέρι. Οι δύο λόγοι που θεωρείται πιθανή η εκταφή της είναι οι εξής:

  • Να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της Μαλένας για να εντοπίσουν τα όποια υπολείμματα της ουσίας
  • Να εξετάσουν τους ιστούς του παιδιού, ώστε να εντοπιστεί επίσης η ουσία

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις