0

Μια νέα γυναίκα, ένα φρέσκο και άφθαρτο πρόσωπο, φαίνεται ότι καλείται να βγάλει τα κάστανα από… τη φωτιά και να αποκαταστήσει τις σχέσεις της κεντρικής διοίκησης με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, εκεί δηλαδή που η κυβέρνηση έχει πρόβλημα… συνεννόησης με τον Κώστα Μουτζούρη.

Πρόκειται για την Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου, στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, οικονομολόγος ΜΒΑ, που στις εκλογές του 2019 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας.

Επίσης ήταν και υποψήφια με τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την Περιφέρεια Αττικής, οπότε γνωρίζει από “πρώτο χέρι” τα αυτοδιοικητικά.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι το πρόσωπο που θα πάρει το “χρίσμα” από την Πειραιώς – με τη σύμφωνη γνώμη του Μαξίμου – να είναι υποψήφια για την κρίσιμη Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου. Μάλιστα κάποιο λένε ότι η “υποψηφιότητά της έχει κλειδώσει”.

Όπως είναι γνωστό ο νυν Περιφερειάρχης, ο οποίος στηρίχθηκε από τον βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπο Αθανασίου, είχε βγει “ανάποδα” στα σχέδια της κυβέρνησης για να κλείσει τις πληγές του μεταναστευτικού – γεγονός που εκ του αποτελέσματος δικαίωσε την επιλογή των δομών για τους μετανάστες.

Αυτό που απομένει είναι το τελικό “ok”, για να μπορέσει η Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου, να έχει τον απαιτούμενο χρόνο να “τρέξει” την υποψηφιότητά της.

Ένα άλλο όνομα που ακούστηκε, αυτό του πρώην υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ως πιθανού υποψήφιου δεν “περπατάει”, οπότε ο “κλήρος” πέφτει στην Μαριάνθη Καφετζή – Ραυτοπούλου, να βγάλει τα “κάστανα από τη φωτιά”.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική