Μάνος Δασκαλάκης
0

Λεπτομέρειες σχετικά με την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά και τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες περί απιστίας της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κανάλι, ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του σημειώνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απιστήσει και για αυτόν τον λόγο έφυγε από το σπίτι στην Πάτρα. «Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» είπε στις Αρχές αλλά δεν ζήτησε διαζύγιο για αυτό. «Απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας», ανέφερε.

«Βρήκα τη Ρούλα να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα»

Την ίδια ώρα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Ίριδιας ο ίδιος φέρεται να καταθέτει πως μόλις έφτασε στο σπίτι, αντίκρισε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) στο κοριτσάκι. Όπως λέει δε, άκουσε την Τζωρτζίνα να φωνάζει «μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» και τη Ρούλα να φωνάζει «δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις».

«Καθώς έσπευσα να βοηθήσω την Ρούλα έπιασα το ποδαράκι της Ίριδας και ήταν παγωμένο και τότε ήρθε και το ασθενοφόρο. Πήρε το ασθενοφόρο το παιδί μας, συνέχισαν μέσα στο ασθενοφόρο να προσπαθούν να επαναφέρουν το μωρό και μετά από 2 με 3 λεπτά ξεκινήσαμε για το ‘Καραμανδάνειο’ νοσοκομείο», είπε στην κατάθεσή του.

Τι ανέφερε για το τάμπλετ

Ο ίδιος επανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν, πως δεν θεωρούσε, τουλάχιστον μέχρι και να συλληφθεί, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ένοχη, ενώ έδωσε και τη δική του ερμηνεία για το τάμπλετ με το οποίο θάφτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα. «Ηταν επιθυμία της κατηγορουμένης να θαφτεί η Τζωρτζίνα με το τάμπλετ» είπε στην ανακρίτρια σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star, και συνέχισε πως: «Και τα άλλα δύο παιδιά μας θάφτηκαν με προσωπικά τους αντικείμενα, δύο αρκουδάκια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι ύποπτο στο τάμπλετ. Μπορεί να υπάρχει, μπορεί και όχι».

Mε βάση το ίδιο ρεπορτάζ, απαντώντας για τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ανέφερε και πάλι πως ήταν υπόδειγμα μητέρας όσες ώρες ήταν όλοι μαζί. «Η σχέση μου με την κατηγορουμένη ήταν καλή με διαλείμματα αλλά όχι κάτι τραγικό. Ηταν υπόδειγμα μητέρας. Μέχρι και τη σύλληψή της πίστευα ότι δεν είναι ένοχη. Δεν είχα στο μυαλό μου ότι εκείνη σκότωσε την Τζωρτζίνα. Επαθα σοκ όταν έμαθα για την κεταμίνη» σχολίασε.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις