0

«Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα της Ευρώπης που ανανεώνεται διαρκώς, προσαρμόζεται στις σύγχρονες εξελίξεις με άγκυρα τις αξίες και παρακαταθήκες του ιδρυτή της, Κωνσταντίνου Καραμανλή», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε ότι το προηγούμενο τριήμερο οι Έλληνες πολίτες μπόρεσαν να κάνουν ουσιαστικές συγκρίσεις. «Είδαμε τη Νέα Δημοκρατία, το μεγαλύτερο κόμμα της χώρας, ενωμένο, εκσυγχρονισμένο, με προγραμματικό λόγο, να ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη, με συγκεκριμένα κυβερνητικά πεπραγμένα, να κάνει ποιοτικό εσωκομματικό διάλογο, θέτοντας τις βάσεις του μέλλοντος και για την κυβέρνηση και για το κόμμα», τόνισε.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ, «όπως φάνηκε στο πρόσφατο συνέδριό του, έγινε ένα ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών με στόχο κάποιες καταστατικές αλλαγές για να μπορέσει ο κ. Τσίπρας, μοναδικός υποψήφιος, στοιχείο που δείχνει έλλειμμα δημοκρατίας, να επανεκλεγεί αρχηγός και να διασώσει τη θέση του ενόψει της επερχόμενης εκλογικής ήττας».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι «το ΠΑΣΟΚ ψάχνει να βρει τη δικιά του φυσιογνωμία». Ανέφερε, δε, ότι είναι ένα κόμμα που μόλις χθες αποφάσισε νέο όνομα, «με τον λόγο του να μην είναι τοξικός, όπως συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κινείται σε γενικόλογες απόψεις και προτάσεις δίχως να απαντά συγκεκριμένα στα ζητήματα της χώρας».

Όπως σημείωσε, ο πρωθυπουργός, στο συνέδριο του κόμματος, ανέπτυξε τον σχεδιασμό της κυβέρνησής του για το επόμενο δωδεκάμηνο, έχοντας πρόγραμμα τετραετίας και όραμα δεκαετίας.

«Το δίλημμα της επόμενης περιόδου είναι πρόοδος που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία ή οπισθοδρόμηση που εκφράζεται από το ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης, προσθέτοντας ότι η θέση της αυτοδύναμης Ελλάδας περνά μέσα από μία ισχυρή Νέα Δημοκρατία”.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΓΑΪΤΑΝΗΣ