Πισπιρίγκου
0

Το τμήμα εκβιαστών ερευνά τα όσα ακούστηκαν σε εκπομπή για ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Διαψεύδει τους ισχυρισμούς η ίδια

Το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τη διερεύνηση των καταγγελλομένων περί υποτιθέμενου ξυλοδαρμού της κατηγορούμενης για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Στους ισχυρισμούς της μητέρας και της αδελφής της απάντησε η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, προσωρινά κρατούμενη στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα. Ότι δεν ισχύουν όσα υποστηρίζουν η μητέρα και η αδελφή της είπε, κατά πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή όπου έγιναν οι καταγγελίες περί των υποτιθέμενων χτυπημάτων που «δέχτηκε» η κατηγορούμενη και η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- τους είπε ότι αυτά δεν ισχύουν. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις