0

Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, αναφέρθηκε στο κολαστήριο αδέσποτων της Σπάρτης και στις προσπάθειες που έγιναν για την μεταμόρφωσή του, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αδέσποτων

«Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων είναι εδώ για να μας θυμίζει πως μπορούν τα πράγματα να αλλάζουν καθημερινά προς το καλύτερο. Όπως το παράδειγμα της Σπάρτης», σχολίασε ο κ. Δημητριάδης και πρόσθεσε:

«Σε μικρό χρονικό διάστημα με τη βοήθεια και τη συνεργασία πολλών, το κυνοκομείο μετατρέπεται σ’ ένα πρότυπο καταφύγιο φιλοξενίας των Αδέσποτων φίλων μας. Και αυτή την προσπάθεια είμαστε εδώ για να την ενισχύουμε με κάθε πρόσφορο μέσο».

Τον περασμένο Μάρτιο, οι απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούσαν στο δημοτικό κυνοκομείο στη Σπάρτη προκάλεσαν τις καταγγελίες της φιλοζωικής οργάνωσης της περιοχής και έφτασαν στο γραφείο του εισαγγελέα, καταγράφοντας τις άθλιες συνθήκες μέσα στις οποίες διαβιούσαν τα ζώα.

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης και δύο άλλα άτομα, με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων στα δημοτικά κυνοκομεία.<

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική