0

Κάθε μέρα έρχεται με διαφορετικές προσδοκίες και όλοι ελπίζουμε σε μια καλή και ειρηνική ζωή, ειδικά όταν πρόκειται για τις σχέσεις μας. Για να μάθετε τι σας επιφυλάσσει η ερωτική σας και προσωπική σας ζωή, από τις 6 έως τις 12 Ιουνίου 2022, διαβάστε τις προβλέψεις.

Κριός

Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Έχετε πάρει πολλά μαθήματα και αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις. Επίσης, έχετε κάποια προσωπικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε, οπότε φίλοι και συνάδελφοι να ξέρετε ότι είναι κοντά σας. Δεν θέλετε να τους έχετε απέναντι, όταν  αποφασίσετε να επανεκκινήσετε παλιές σας συμμαχίες.

Ταύρος

Μπορεί να φαίνεται ότι δίνετε πάρα πολλά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό θα είναι το θεμέλιο για τη σχέση σας, ενισχύοντας τον δεσμό σας καθ’ όλη τη διάρκειά του. Κάνε αυτό που έκανες και θα λάβεις τους πιο γλυκούς καρπούς. Πάντως, όσο και περισσότερα πρόσωπα εξουσίας προσπαθούν να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη για διάφορα, τόσο περισσότερο πρέπει να αρνηθείτε. Ξέρετε τι είναι σωστό και τι λάθος και το πιο σημαντικό, τι είναι καλό για εσάς. Βασίστε στις αποφάσεις σας και μόνο.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σε κοινωνικό ή άλλο επίπεδο, αλλά μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα στα προσωπικά σας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το είδος των… λεμονιών ή άλλων εσπεριδοειδών που σας πετούν, φροντίστε να φτιάξετε… λεμονάδα ή έναν καλό χυμό από αυτά και μην τα παρατάτε ποτέ. Η δύναμή σας θα δοκιμαστεί αυτή την εβδομάδα. Ξεκινήστε, αντιμετωπίζοντας όλους όσους συναντάτε με σεβασμό.

Καρκίνος

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο απομακρυσμένοι για όσα συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Απλώς,«απογειωθείτε» και φροντίστε να εξασφαλίσετε ένα διάλειμμα για τον δικό σας χώρο. Περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και θα είστε καλά. Επίσης, κάτι που σας ανησυχούσε θα συνεχίσει να σας απασχολεί, αλλά θα το ξεπεράσετε χωρίς να το καταλάβετε. Βέβαια, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε, αλλά προς το παρόν, επικεντρωθείτε σε πιο ευχάριστα πράγματα.

Λέων

Μπορεί να υπάρξουν πολλές περιπτώσεις έντονων διαφωνιών αυτή την εβδομάδα με το έτερον ήμισυ. Αλλά πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό και να μην κρίνετε μόνο με αυτό που βλέπετε. Με άλλα λόγια, δείτε στο παρασκήνιο. Μπορεί να υπάρχουν περισσότερα και θα καταλάβετε την κατάσταση. Εάν κάποιος δεν ανταποκρίνεται, δεν σημαίνει ότι απομακρύνεται. Στην πραγματικότητα, ποτέ δεν ήταν πιο αφοσιωμένος (η) μαζί σας, αλλά οι πλανήτες δείχνουν ότι χρειάζονται χρόνο μόνοι τους, για να σκεφτούν. Δώστε τους τον χώρο που χρειάζονται.

Παρθένος

Προσπαθήστε να κρατήσετε φίλους και συναδέλφους σε «απόσταση αναπνοής». Δεν πρέπει να συμφωνήσετε να αναλάβετε πάρα πολλά ή να κάνετε πάρα πολλές θυσίες. Θα σας καταπονήσει σωματικά και συναισθηματικά. Πάντως, η ειλικρίνειά σας μπορεί να σας βγάζει μια…σούπα, αλλά πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να χειριστείτε την κατάσταση διαφορετικά. Λίγη δόση «ζάχαρης», γλύκας θα λέγαμε, δεν βλάπτει ποτέ.

Ζυγός

Μην μπείτε σε αυτήν την αυτοκριτική νοοτροπία, γιατί απλώς θα σας ρίξει. Αν νομίζετε ότι κάνατε λάθος, επανορθώστε το. Απλά τα πράγματα. Πάντως, αρκετοί είναι γενναιόδωροι μαζί σας αυτή την εβδομάδα, αν και εσείς είστε γενναιόδωροι. Ενημερώστε τους ότι είστε πρόθυμες (οι) να συνεργαστείτε μαζί τους, όχι μόνο προς όφελός σας αλλά προς όφελος όλων. Η ομαδική εργασία είναι ουσιαστική και δημιουργική.

Σκορπιός

Μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή στη ροή της σχέσης σας. Η έντονη στάση σας μπορεί να μην κάνει «κλικ» στον σύντροφό σας ή στην ερωτική σας ζωή. Προσέχετε τα λόγια σας.Επίσης, μπορεί να θέλετε να κάνετε 1.000 πράγματα στην προσωπική σας ζωή, αλλά με τον πλανήτη σας ανάδρομο θα ήταν φρόνιμο να μην πάρετε πρωτοβουλία, ακόμη και με προτροπή άλλων. Υπομονή και σωφροσύνη χρειάζεστε.

Τοξότης

Ο σύντροφός σας μπορεί να έχει μια περίεργη «διάθεση», που κοινώς, θα σας «μαρμαρώσει». Το κλειδί είναι να παραμείνετε ήρεμες. Μην αντιδράσετε. Μπορεί,επίσης, να υπάρχουν οι πιθανότητες ο σύντροφός σας να πει κάτι κακό για εσάς, που μπορεί να σας στεναχωρήσει.Άστοβρε καλή μου να πάει! Εστιάστε μόνο στα θετικά αυτή την εβδομάδα. Τα υπόλοιπα μην τα πάρετε και πολύ σοβαρά και προσπαθήστε να μην πείτε τίποτα,που να προκαλέσει. Μην τα κάνετε χειρότερα.

Αιγόκερως

Προγραμματίστε ένα ωραίο ραντεβού γιατί ο (η) σύντροφός σας περιμένει να περάσετε λίγο χρόνο μαζί του/της. Μην «αναστατώνετε» τον έρωτά σας αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε τεράστιο καβγά. Πάντως, τα οικονομικά σας θα σας κάνουν να χαμογελάσετε αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν θα αποφύγετε τα έξοδα. Μην σας παραπλανήσουν και επιδοθείτε σε περιττό «ξεφάντωμα» δαπανών. Τα  χρήματα ποτέ δεν είναι αρκετά.

Υδροχόος

Το άτομο που προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε μπορεί να το ερωτευτείτε. Αλλά θα «παίξετε» μόνοι και αυτό γιατί δεν είναι σε θέση το άλλο άτομο να το καταλάβεικαι να τα δει όλα. Απλά, να είσαι ο εαυτός σου. Οπότε προς το παρόν, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στα οποία μπορείτε να ξοδέψετε τον χρόνο και την ενέργειά σας. Ξεκινήστε με τη διάσωση μιας φιλίας, που έχετε παραμελήσει.

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα έχει να κάνει με την αγάπη για τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον, πηγαίνετε για ψώνια, κάνετε ό,τι σας αρέσει. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και φροντίστε τον χώρο σας, ώστε να αντιμετωπίσετε τη ρομαντική σας ζωή με τον σωστό τρόπο. Η αυτοπεποίθησή σας πρέπει να τονωθεί, κυρίως επειδή δεν μπορείτε να ανησυχείτε για πράγματα που δεν ελέγχετε. Διατηρήστε αυτό το συναίσθημα όσο μπορείτε, καθώς υπάρχουν απροσδόκητες αλλαγές μπροστά σας και θα χρειαστεί η διάθεσή σας να είναι στα ύψη.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist