0

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, πήρε χθες η Κύπρος με την  Silia Capsis να εντυπωσιάζει το κοινό σε ρυθμούς «Liar» του Δημήτρη Κοντόπουλου και της Elke Tiel. Η 17χρονη ερμηνεύτρια, ανέβηκε στην  σκηνή του Μalmö Arena, ντυμένη στα λευκά και συνοδευόμενη από τέσσερις χορευτές.

Το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης πήραν επίσης, η Ουκρανία, η Σερβία, η Λιθουανία, η Ιρλανδία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Φινλανδία, η Πορτογαλία και το Λουξεμβούργο.

Ο φετινός διαγωνισμός ξεκίνησε με την Ελένη Φουρέιρα ντυμένη με μία χρυσή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη να ερμηνεύει το «Fuego», υπενθυμίζοντας σε όλο τον κόσμο το υπέροχο τραγούδι που κατέκτησε την 2η θέση το 2018 και βρέθηκε για πρώτη φορά τόσο κοντά στην κορυφή η Κύπρος.

Στη συνέχεια, πήραν την σκυτάλη ο Eric Saade τραγουδώντας το «Popular» που χάρισε στη Σουηδία την τρίτη θέση το 2011 και η Ισπανίδα Chanel που παρουσίασε ξανά το «SloMo» το οποίο εξασφάλισε επίσης την τρίτη θέση το 2022.

Παρουσιάστριες του φετινού διαγωνισμού είναι η τραγουδίστρια – κωμικός Πέτρα Μιάντε (Petra Mede) και η ηθοποιός Μόλιν ‘Ακερμαν (Malin Åkerman) οι οποίες ντυμένες σε αποχρώσεις ροζ και πορτοκαλί καλωσόρισαν τους εκατομμύρια θαυμαστές της μεγάλης γιορτής.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι, θα εμφανιστεί με το «ZARI»  στην τρίτη θέση.

Ο μεγάλος τελικός αναμένεται το Σάββατο 11 Μαΐου και η μετάδοση του θα γίνει στις 22.00 από την ΕΡΤ με σχολιαστές τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist