0

Οι προβλέψεις της δημοσιεύονται κάθε Σάββατο στη νέα free press εφημερίδα “TODAY PRESS” και ασφαλώς αναδημοσιεύονται και στο Afteroffice.gr

Τα άστρα για έρωτα και οικονομικά  (4/6 έως 10/6)

ΚΡΙΟΣ

Εντός αυτής της εβδομάδας, ξεκινά πλέον μια πιο ομαλή ροή γεγονότων, που αφορά σε οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Ό,τι είχε καθυστερήσει ή έμοιαζε αδιέξοδο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, πλέον δρομολογείται με περισσότερη επιτυχία. Παραμείνετε, βέβαια, συγκεντρωμένοι στη διαχείριση των οικονομικών. Παρορμητικές κινήσεις και σπατάλες μπορούν να οδηγήσουν, με μαθηματική ακρίβεια, το ταμείο …μείον!

Παράλληλα, ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα κριθούν φιλικές σχέσεις και στόχοι, που είχατε θέσει στο παρελθόν και δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ ενδιαφέρουσα κι ελπιδοφόρα περίοδος, κι αυτό γιατί παρά τις διάφορες ταλαιπωρίες, οι οποίες μοιάζουν να μην έχουν τέλος, ειδικά σε ό,τι αφορά κωλύματα εντός της επαγγελματικής αρένας ή κάποιο μυοσκελετικό πρόβλημα σε σωματικό επίπεδο, επιτέλους ο Ερμής επιστρέφει στην ταχύτητά του σταδιακά ορθόδρομος και μάλιστα στο ζώδιό σας. Κι αυτό ερμηνεύεται ως εξής: η επικοινωνία, διάφορα θέματα που σχετίζονται με έγγραφα, μεταφορικά μέσα, αδέλφια, γείτονες και κατοικίδια τα οποία σας αφορούν άμεσα, παίρνουν τον δρόμο τους. Αντίστοιχα συμβαίνει και με τις προσωπικές σχέσεις, οι οποίες μοιάζουν ανατρεπτικές και απρόβλεπτες αυτή την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η περίοδος με τον Ερμή, τον κυβερνήτη πλανήτη σας να κινείται ορθόδρομος, ύστερα από ένα μήνα αναδρομής, χαρακτηρίζεται από περισσότερη δράση και ορθότερη επικοινωνία. Ανοίγεται επίσης ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έρθουν στο προσκήνιο λόγια και πράξεις του κοντινού παρελθόντος, για τα οποία μέχρι πρότινος είχατε μερική γνώση ή ακόμα και πλήρη άγνοια. Προσοχή, προσοχή σε ό,τι αφορά σε κρυφές σχέσεις και παράνομες πηγές εσόδων, εκτός αν είστε έτοιμοι για παντός είδους εκπλήξεις και σοκ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φιλικός σας κύκλος μοιάζει χαοτικός στην παρούσα φάση, με πολλές παρεξηγήσεις και αρκετή λάθος κρίση για το πού αρχίζει η αλήθεια και πού τελειώνει το ψέμα. Οπλιστείτε με ψυχραιμία, ώστε να διακρίνετε καλύτερα την αλήθεια, προς όφελος φυσικά της κοινωνικής σας ζωής. Αντίστοιχα, ας είστε προσεκτικοί στο φλερτ εντός του φιλικού περιβάλλοντος, γιατί τα όρια θα αποδειχθούν επικίνδυνα λεπτά.

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά, επίσης, η προσωπική σας «κατάδυση» σε πελάγη από ενδόμυχες σκέψεις, φοβίες και οικονομικά (ή μη) χρέη του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Όσοι από εσάς συγκρατήσατε με πειθαρχία τον λόγο σας εντός του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και ενώπιον προϊσταμένων, ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας ή κοινωνικής θέσης, πλέον μπορείτε να χαλαρώσετε! Κι αυτό, γιατί αφενός οι εξελίξεις ρέουν πιο ομαλά και με στρατηγικές επιλογές θα αξιοποιήσετε οποιαδήποτε εύνοια υπάρχει και αφετέρου κάποια ανατροπή ή αναπάντεχη αύξηση είναι εντός του (ανατρεπτικού) σεναρίου αυτής της εποχής.

Το «μυστικό» κρύβεται στο να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν ελεύθερα –αν κινηθείτε βιάζοντας καταστάσεις, πιθανότατα η ματαίωση θα έρθει από τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε πλέον να ασχοληθείτε με ό,τι βρήκε τοίχο τον προηγούμενο μήνα. Τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα να επαναπροσδιορίσετε τα σχέδια που αφήσατε στη μέση, τα νομικά ζητήματα που καθυστέρησαν, τα ταξίδια που ακυρώθηκαν και τις σπουδές, οι οποίες πήραν αναβολή. Σε επίπεδο καθημερινότητας και φυσικής υγείας, κάποιο ζήτημα επιστρέφει προς επανεξέταση. Μπορεί να μοιάζουν χάσιμο χρόνου οι δημόσιες υπηρεσίες, η γυμναστική και η σωστή διατροφή, είναι όμως εξαιρετική εκτόνωση της ενέργειας αυτής της περιόδου.

ΖΥΓΟΣ

Τον τελευταίο μήνα περάσατε διάφορες δοκιμασίες. Είτε αυτό οφείλεται σε κάποιο θέμα υγείας, δικό σας ή αγαπημένου προσώπου, είτε λόγω φοβιών και μεγάλης εσωτερικής έντασης. Για μερικούς από εσάς ολοκληρώνεται ο κύκλος ενός μήνα, περίπου, που το ενδιαφέρον είχε εστιαστεί στην αποπληρωμή κάποιου οικονομικού χρέους.

Εσείς που είστε γονείς, θα δείτε να (επαν)εμφανίζονται υποχρεώσεις που αφορούν στα παιδιά σας, αφιερώστε λοιπόν χρόνο και χρήμα σε ό,τι αργότερα αποτελεί επένδυση για εκείνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η βαρύτητα για εσάς έχει μετατοπιστεί σε πολύ συγκεκριμένους τομείς, κι αυτοί αφορούν, κυρίως, στις σχέσεις/συνεργασίες και στα οικογενειακά/περιουσιακά ζητήματα. Πολλοί από εσάς αμείβεστε, επίσης, για κάποια δουλειά την οποία ασκείτε μέσα από το σπίτι σας. Δεν αποκλείεται, ακόμα, κάποιο κληρονομικό ζήτημα το οποίο σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, να μπει ξανά στην πρώτη γραμμή των υποχρεώσεών σας. Παρά το φορτίο, εσείς επικεντρωθείτε στην πολύτιμη βοήθεια που σας δίνουν απλόχερα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας και μην προσπαθείτε να πιέσετε σχέσεις, αποκλειστικά προς τα εκεί που εσείς επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει τη σημασία δύο πολύ συγκεκριμένων εννοιών, της φυσικής κατάστασης και της σκληρής δουλειάς, διανύετε αυτή την εβδομάδα με τη φαρέτρα σας γεμάτη επιμονή και υπομονή. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, θα σας χρειαστεί εντός του εργασιακού περιβάλλοντος, σχετικά με υποχρεώσεις και συναδέλφους. Εάν υπήρξε κάποια παρεξήγηση με ένα πρόσωπο, τώρα μπορείτε να τη λύσετε με περισσότερη συνεργασία και κατανόηση. Τι μπορεί να σας γεμίσει ενδιαφέρον; Μια καινούργια δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα η γυμναστική, μοιάζει ιδανική αυτές τις ημέρες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διακοπές, παιδιά, έρωτας και δημιουργία. Σε αυτούς τους τομείς βρίσκετε νόημα και σκοπό. Διόλου αρνητική αυτή η εβδομάδα για εσάς, λοιπόν! Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, συνδεθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, δημιουργείστε μέσα από τη δουλειά σας και γιατί όχι, οργανώστε εκείνες τις διακοπές τις οποίες δεν τολμούσατε να χαρίσετε στον εαυτό σας μέχρι πρότινος. Εάν κάποιος τομέας απαιτήσει περισσότερο την προσοχή σας, είναι εκείνος των οικονομικών, με κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας να συνδέεται άμεσα ή κάποια παλιά οικονομική οφειλή να εμφανίζεται ξανά προς αποπληρωμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοιάζει μια εβδομάδα με «γεύση» απομόνωσης και εσωστρέφειας, για εσάς τους κοινωνικούς Υδροχόους. Φυσικό επακόλουθο βέβαια, μετά από τόσες υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και με άλλα τόσα προβλήματα οικογενειακών προσώπων, τα οποία έχετε κληθεί να επιλύσετε εσείς (μόνοι σας κυρίως). Την προσοχή σας μονοπωλούν ζητήματα, τα οποία περιστρέφονται εδώ και αρκετό καιρό γύρω από κληρονομικά θέματα, περιουσιακά στοιχεία και παντός είδους καθυστερήσεις από συγγενείς και ακίνητα.

Οπλιστείτε με υπομονή, γιατί σταδιακά όλα δρομολογούνται και η ηθική επιβράβευση βρίσκεται προ των (Κρόνιων) πυλών.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένοι Ιχθύες, παραμείνετε παρακαλώ συγκεντρωμένοι και κυρίως ρεαλιστές! Ζητήματα, τα οποία απαιτούν γραπτές συμφωνίες, χρήζουν προσοχής, ώστε να μην εμφανιστεί κάτι πολύ διαφορετικό από εκείνο που συμφωνήσατε αρχικά. Επίσης, πέραν των εγγράφων, οτιδήποτε σχετίζεται με αδέρφια, μεταφορικά μέσα και εκπαίδευση μπορεί να σας έχει ταλαιπωρήσει έως τώρα, αλλά μετά τα μέσα της εβδομάδας βρίσκει λύση.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε ούτε να παίρνετε τα πάντα προσωπικά. Φροντίστε τον ύπνο σας, και κυρίως την καλή σωματική και ψυχική σας κατάσταση. Έτσι κι αλλιώς, η φράση «από μηχανής θεός» περιγράφει εσάς τους Ιχθύες με μεγάλη επιτυχία!

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist