Φιλιππίδης
0

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι ανέφερε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού η συνήγορος υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου.

Στις 14 Απριλίου θα συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται ότι βίασε μία συνάδελφο του, ηθοποιό, το 2008, δύο φορές και ότι αποπειράθηκε να βιάσει άλλες δύο, το 2010 και το 2014.

Η συνήγορος υπεράσπισης Κική Πακιρτζίδου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA , για την πορεία της δίκης αλλά και την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Το αν υπάρχουν θύμα ή θύματα θα το πει το δικαστήριο με την απόφασή του. Η καταγγέλλουσα λοιπόν του κυρίου Φιλιππίδη για βιασμό συνέχισε την κατάθεσή της κεκλεισμένων των θυρών. Ερωτήθηκε από τους συνηγόρους της Πολιτικής Αγωγής, από τον κύριο Δημητρακόπουλο, και συνεχίζει την κατάθεσή της στις 14 του μηνός όπου θα ερωτηθεί και από έμενα», είπε αρχικά η κα Πακιρτζίδου.

Και πρόσθεσε: «Θα είχε πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να είναι οι πόρτες ανοιχτές δηλαδή, να είναι δημόσια η συνεδρίαση και να παρακολουθήσει ο κόσμος κι εσείς οι δημοσιογράφοι το τι έχει να πει η συγκεκριμένη μηνύτρια – καταγγέλλουσα».

Όσον αφορά την υγεία του, σημείωσε: « Ο Πέτρος Φιλιππίδης λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, έχει προβλήματα υγείας, αλλά το κρίσιμο είναι να είναι παρών στο δικαστήριο και με τη βοήθεια των γιατρών θα συνεχίσει να είναι παρών».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις