0
Μια νεαρή ταξιδιωτική blogger αποκάλυψε την πραγματικότητα, στην προσπάθειά της να τραβήξει μια φωτογραφία σε μια τοποθεσία που έχει γίνει διάσημη στο Instagram.
Η Lucy Tranos διατηρεί το ταξιδιωτικό blog lucyinthesskyy και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ελλάδα και στη Σαντορίνη για να φωτογραφηθεί με ρούχα από διάφορους σχεδιαστές, με το αζημίωτο βέβαια.
Η  νεαρή φωτογράφος μοιράστηκε στο Instagram τον… αγώνα της για μια φωτογραφία της στην Οία της Σαντορίνης, δημοφιλής προορισμός για τους φωτογράφους λόγω των πανέμορφων εκκλησιών με τον μπλε τρούλο.
Παρά το ότι φαινόταν να μην έχει κανέναν δίπλα της, υπήρχε μια μεγάλη ουρά τουριστών που περίμεναν τη σειρά τους για στηθούν στα συγκεκριμένα σκαλοπάτια για να τραβήξουν μια φωτογραφία.
«Δείχνοντας την πραγματικότητα πίσω από την Οία της Σαντορίνης. Ο κόσμος θα κάνει ουρά για να τραβήξει φωτογραφίες στο σημείο με τους μπλε τρούλους, εκτός αν φτάσετε εκεί στις 7 το πρωί», λέει η Lucy στη λεζάντα της φωτογραφίας.
«Η Οία είναι μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στον κόσμο και δεν είναι περίεργο που προσελκύει τόσους πολλούς ανθρώπους. Θα ξυπνούσατε νωρίς για να δείτε την Οία χωρίς τον κόσμο;», αναρωτιέται
Η Λούσι αποκάλυψε ότι επισκέπτεται το νησί της Σαντορίνης κάθε καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια και κάθε φορά παρατηρεί όλο και περισσότερο τουρισμό.
Δείτε τις εικόνες της:

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist