0

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση εμφανίστηκαν στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και έδειξαν – για πρώτη φορά – το προσκλητήριο του γάμου τους.

Ο Κύπριος τραγουδιστής και παραγωγός θέλησε να δώσει στην Κατερίνα Καινούργιου το προσκλητήριο του γάμου τους. «Το καθένα κάνει 200 ευρώ, το έχω δει, μην με τρελαίνεις τώρα», ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος μόλις το είδε.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, άνοιξε το προσκλητήριο μπροστά στην κάμερα και όπως φαίνεται, είναι ένα plexiglass πάνω στο οποίο είναι χαραγμένες όλες οι πληροφορίες για τον γάμο τους. Το plexiglass το σκέφτηκε η Ιλάειρα, όπως αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Καινούργιου σε Μαυρικίου: «Πόσο πλούσιος είσαι;»

«Είναι πανάκριβο το plexiglass! Πόσο πλούσιος είσαι;» αναρωτήθηκε, με χιούμορ η Κατερίνα Καινούργιου, απευθυνόμενη στον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί. Μαυρίκιος και Ιλάειρα», αναγράφεται στο προσκλητήριο.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist