0

Σε ένα από τα πιο προσφιλή θέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, βάζοντας στο κάδρο της πολεμικής του δικαστικούς και δημοσιογράφους θεωρώντας ότι έτσι θα καταφέρει να φέρει περισσότερες ψήφους για τον ίδιο.

Επιλέγοντας να μιλήσει μέσα στους συγκεντρωμένους φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει ξεκάθαρα ότι «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» δικαστικούς και δημοσιογράφους.

Με την υπόσχεση ότι «αυτό ξεκινάει από την Κυριακή» ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά υπόσχεται ότι «στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις. Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό». Στη συνέχεια λέει ότι θα βάλει «τέλος στις ασυλίες βουλευτών» αλλά και «στο ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες».

Αφού, δε, υποστηρίζει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως κάποτε πρωθυπουργός, «οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία τέλος κι αυτό», στη συνέχεια παίρνει… φόρα από τα χειροκροτήματα και τις ερωτήσεις και απαντά «γουστάρω» όταν ακούει μια γυναίκα «αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Όπως φαίνεται, ο Στέφανος Κασσελάκης εκτός από την στήριξη του Παύλου Πολάκη, που τον υπερασπίστηκε και για το βίντεο από τη Μακρόνησο, φαίνεται ότι έχει πάρει και τη «γραμμή» του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο κ. Πολάκης έχει καταφερθεί πολλές φορές κατά δικαστικών και δημοσιογράφων με τελευταία την επίθεση του Φεβρουαρίου που τον έφερε ένα βήμα από την έξοδο από τα ψηφοδέλτια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: VIDEO