0

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ ανυπομονεί να «επιστρέψει στην έρημο» για να γυρίσει το «Dune 2», ή «Dune: Part Two», όπως είπε στο κοινό του Φεστιβάλ των Καννών, κατά τη διάρκεια Q&A.

Ο Ισπανός ηθοποιός μίλησε για το σίκουελ της ταινίας «Dune», του Ντενί Βιλνέβ για το οποίο δεν είναι ακόμη γνωστά πολλά.

«Διάβασα το νέο προσχέδιο και νομίζω ότι έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά συνθέτοντας τα κομμάτια με τρόπο που θα εκπλήξει τον κόσμο» είπε ο Χαβιέρ Μπαρδέμ σύμφωνα με το Deadline.

Ανέφερε ακόμη ότι οι θαυμαστές δεν θα εκπλαγούν από αυτό που θα συμβεί αν έχουν διαβάσει το βιβλίο, «αλλά θα εκπλαγούν από τον τρόπο που έχει γίνει η σύνθεση». «Συγκινήθηκα πολύ με αυτό. Είναι μια ταινία που είναι πλήρης, και εσείς μπορεί να νιώσετε το βάρος της, και ταυτόχρονα… τη θεαματικότητά της» συμπλήρωσε.

Ο Μπαρδέμ είπε ότι θα είναι ευτυχής να επιστρέψει στην έρημο, το σκηνικό της ταινίας, με τον Βιλνέβ, τον οποίο περιέγραψε ως «έναν από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες όλων των εποχών».

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Τίμοθι Σαλαμέ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Όσκαρ Άιζακ και Zendaya, γυρίστηκε στην έρημο Λίβα στο Άμπου Ντάμπι το καλοκαίρι του 2019. Το απέραντο, αχανές τοπίο χρησιμοποιήθηκε ως σκηνικό για τον πλανήτη Arrakis – ένα επικίνδυνο μέρος γνωστό από την εξόρυξη της πολύτιμης ουσία μελάνζ που επιτρέπει τη διαπλανητική μετακίνηση.

Προς το παρόν δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα γυρίσματα του σίκουελ θα γίνουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Μπαρδέμ υποδύεται τον Naib Stilgar, κυβερνήτη του Arrakis, στην ταινία.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist