0

Νέα δικαστική απόφαση εξέδωσε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου, επιδικάζοντας νέα αποζημίωση ύψους 588.000 ευρώ, στους συγγενείς της υπαλλήλου Καθαριότητας Δ. Σκουρογιαννάκη, που έχασε τη ζωή της το 2016, όταν απορριμματοφόρο έκανε όπισθεν και την τραυμάτισε. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου είχε επιδικάσει και άλλη αποζημίωση ύψους 880.000 ευρώ. Συνολικά ο Δήμος με βάση τις δύο δικαστικές αποφάσεις οφείλει να αποζημιώσει τους συγγενείς της θανούσης με το ποσό του 1.468.000 ευρώ.

Ο Δήμος Ηρακλείου είχε ήδη προχωρήσει στην κατάθεση έφεσης για την πρώτη απόφαση αποζημίωσης που εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο ύψους 880.000 ευρώ ενώ πλέον προσφεύγει και κατά της δεύτερης απόφασης αποζημίωσης από το Διοικητικό Πρωτοδικείο που επιδίκασε 588.000 ευρώ. Η 47χρονη κατέβηκε από το απορριμματοφόρο για να αδειάσει τους κάδους, το όχημα έκανε όπισθεν και την τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα.

Ο Δήμος Ηρακλείου αναγνώρισε τότε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ευθύνη του, απέδωσε τιμή στην εκλιπούσα με ονοματοδοσία του ονόματός της σε δρόμο του Ηρακλείου.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις