0

Σκηνικό που παραλίγο να τινάξει στον αέρα την απονομή των ετησίων βραβείων «Mad Video Music Awards 22» εκτυλίχθηκε χθες βράδυ στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do.

Πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν δυο τράπερ – μαζί με τα άτομα από τις προσωπικές τους φρουρές. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκληθεί το απόλυτο χάος στην αρένα.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που η εκδήλωση διεκόπη για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ηρεμία κράτησε για λίγα μόνο λεπτά, αφού στη συνέχεια οι τράπερς ήρθαν ξανά στα χέρια με αποτέλεσμα τα βραβεία να διακοπούν ξανά.

Η βραδιά είχε και άλλα απρόοπτα καθώς κατά τη διάρκεια του καβγά και σύμφωνα με τη  Soula Glamorous τραυματίστηκε η Ρούλα Κορομηλά. Φωτογραφία που κυκλοφόρησε τη δείχνει να κάθεται σε σκαλιά και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Light, ο ίδιος είχε ενημερώσει τον διοργανωτή για την κόντρα και είχε ζητήσει να μην κάτσει δίπλα του. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που ξεκίνησε τον καβγά.

Τα Mad Video Music Awards σε ανακοίνωσή τους καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Μάλιστα, αποφάσισαν να «κόψουν» από την τηλεοπτική προβολή του event οποιονδήποτε συμμετείχε στον τσακωμό, εννοώντας φυσικά τους Light, Snik και Tranno.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Light με stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Insragram, «καρφώνει» τον διοργανωτή της εκδήλωσης και αποκάλυψε μήνυμα το οποίο του είχε στείλει και στο οποίο τόνιζε πως άλλαξε την αρχική τους συμφωνία για το πού θα κάτσει ο κάθε τράπερ, τους έφερε πιο κοντά και κάπως έτσι ήταν περίπου αναμενόμενο αυτό που τελικά έγινε.

 

«Σε θερμοπαρακαλώ ξανασκέψου το αλλιώς ό,τι συμβεί θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου ευθύνη», ανέφερε το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο Light.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Watchlist