0

Το ζεύγος Γκουντάρα-Kακκαβά, έχοντας κάνει την αυτοδιοίκηση ριάλιτι σόου τα τελευταία εικοσιτετράωρα, επανέρχεται δριμύτερο με σκηνικό απείρου κάλλους στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού.

Ύστερα από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τα αμέτρητα τραγελαφικά ποσταρίσματα ο κ. Γκουντάρας αποφάσισε να λάβει τον ρόλο “δικηγόρου” της κ. Κακκαβά (και) στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, προκαλώντας την αμηχανία και την έκπληξη όλων των παρευρισκόμενων.

Αν και βρισκόμενος στο κοινό, είχε φροντίσει να κάθεται όσο πιο κοντά στο μικρόφωνο γινόταν, φωνάζοντας, με ειρωνικό και επιθετικό ύφος και διακόπτοντας συνεχώς την ροή της συνεδρίασης, όσο το θέμα της παύσης των αρμοδιοτήτων της συζύγου του βρισκόταν υπό συζήτηση. Δεν δίστασε μάλιστα να διακόψει αρκετές φορές και την ίδια την σύζυγο του (!) υποδεικνύοντας της τι θα λέει και τι θα κάνει όσο εκείνη είχε τον λόγο.

Ένα σκηνικό κακής τηλεόρασης που καμία ανάγκη δεν είχε ο Δήμος Σαρωνικού, τη στιγμή που πολύ σημαντικά κρίσιμα ζητήματα βρίσκονταν υπό συζήτηση στο σημερινό συμβούλιο. Ένας Δήμος που τους τελευταίους μήνες μόνο για θετικούς λόγους έχει αποκτήσει δημοσιότητα, χάρη στις άμεσες παρεμβάσεις της νέας δημοτικής αρχής σε χρόνια προβλήματα που ταλαιπωρούσαν την πόλη.

Οι διαδικασίες της αυτοδιοίκησης απέχουν παρασάγγας από αυτές της τηλεόρασης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις