0

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, με την πλειονότητα των ιατροδικαστών να συντείνει στο σενάριο ότι υπάρχει εξωτερική παρέμβαση.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας. Αυτό είναι το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και σε αυτό το παιδί, που έφυγε από τη ζωή πρώτο κατά σειρά σε ηλικία 3,5 ετών.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» τον Απρίλιο του 2019, όπου και κατέληξε. Σύμφωνα με το Mega, η μεγάλη φθορά στο συκώτι της Μαλένας δεν εξηγείται και δεν δικαιολογείται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα κοιμήθηκε στις 15.30, στις 16.30 ήρθε νοσοκόμα και της χορήγησε φάρμακο για το στομάχι γιατί το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κάνει χημειοθεραπεία. Στις 16.40 έπαθε ανακοπή.

Οι ιατροδικαστές εξετάζουν το ενδεχόμενο να χορηγήθηκε και στη Μαλένα κάποια δηλητηριώδης ουσία, ίσως και η κεταμίνη.

Μάλιστα, είναι πιθανό να ζητήσουν την εκταφή του παιδιού, προκειμένου να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά, όπου μπορεί να έχει μείνει τοξική ουσία, αλλά και περισσότερους ιστούς, όπου μπορεί να έχουν μείνει υπολείμματα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει δολοφονικά ένστικτα» λέει η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα και θέλει να μπει στο κελί της Ρούλας;» αναρωτήθηκε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του στην Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με όσα είπε στο STAR η κυρία Πισπιρίγκου, η κόρη της, βλέποντας τη συνέντευξη «έπεσε από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον», ενώ σημείωσε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο που μπορούσε να καταντήσει εμμονή. Η Ρούλα είχε δώσει τα πάντα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέχεια επικαλούμενη πληροφορίες, πιθανώς από την κόρη της, μέσα από τις συνεδρίες που έκανε το ζευγάρι σε ψυχολόγο είπε: «Ο Μάνος Δασκαλάκης πένθησε για μία μόλις ημέρα την Μαλένα». «Το ποιος πένθησε το γνωρίζει όλη η Πάτρα», πρόσθεσε.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις