0

Ιστορική και όχι άδικα χαρακτηρίζεται η μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού και όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Europa Conference League επικρατώντας στον τελικό στην «AEKArena» επί της Φιορεντίνα με ένα γκολ του Ελ Κααμπί στο δεύτερο μέρος της παράτασης.

Το todaypress.gr όπως πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, έτσι όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο και τις φωτογραφίες που σε αποκλειστικότητα εξασφαλίσαμε, ντελίριο ενθουσιασμού επικράτησε στους φιλάθλους που περίμεναν το ανοικτό πούλμαν της ομάδας επί της Λ. Συγγρού ώστε να πανηγυρίσουν μαζί αυτή τη μοναδική επιτυχία.

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στην κεντρική λεωφόρο της Αθήνας και έκαναν τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά για να πανηγυρίσουν το τρόπαιο. Ο κόσμος δημιούργησε μια ερυθρόλευκη λαοθάλασσα που κατέληγε στον Πειραιά.

Οι τυχεροί κατάφεραν να δοκιμάσουν από το …νέκταρ της επιτυχίας, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού κέρασαν – έλουσαν με σαμπάνια τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις