0

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε το τέλος της χρονιάς για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου στο Λούρο της Πρέβεζας.

Ειδικότερα, η επιστολή που έφτασε στο Μαξίμου με αποδέκτη τον διευθυντή του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, ζητούσε την ανταπόκριση για προσφορά προκειμένου να ενισχυθεί το σχολείο με εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί στις άμεσες λειτουργικές ανάγκες με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών παροχής γνώσεων προς τους μαθητές.

«Έχοντας αναλάβει από την αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διαπιστώσαμε από την πρώτη κιόλας μέρα, την αδυναμία της σωστής λειτουργίας του σχολείου μας, εξαιτίας των σοβαρών ελλείψεων σε επίπεδο εξοπλισμού. Έτσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου και προμήθειας – κάλυψης του απαραίτητου εξοπλισμού που απαιτείται για τη σωστή λειτουργία του με στόχο την λειτουργική αναβάθμισή του και τη βελτίωση του επιπέδου παροχής γνώσεων στους μαθητές του», σημείωναν σε επιστολή τους οι γονείς του σχολείου συμπληρώνοντας, ωστόσο ότι κατανοούν ότι λόγω των συγκυριών παρουσιάζεται οικονομική δυσπραγία ι στην κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο αυτό τον καιρό αλλά ευελπιστώντας παράλληλα ότι θα αναζητηθεί μια λύση που θα δώσει τη δυνατότητα βοήθειας προς τα μικρά παιδιά. Έτσι κι έγινε και μάλιστα σε ταχύτατο χρονικό διάστημα.

«Προς μεγάλη μας ικανοποίηση παραλάβαμε σημαντικό υλικό εξοπλισμού για το Δημοτικό Σχολείο Λούρου που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη. Πρόκειται για την παραλαβή εξοπλισμού, ο οποίος είναι απόλυτα αναγκαίος για ένα Δημοτικό Σχολείο, για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία του. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας, που δείχνει ότι και οι περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες τελικά δεν είναι ξεχασμένες», σημειώνουν σήμερα οι γονείς του σχολείου σε ανακοίνωση που φιλοξενούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική