0

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στην Τήνο, με την δολοφονία του διευθυντή αγιογραφίας από 93χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο δράστης ηλικίας 93 ετών πυροβόλησε το θύμα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει από το αυτοκίνητο του.

 

Ο δράστης συνελήφθη ενώ στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος. Δράστης και θύμα έμεναν στο ίδιο κτήριο και συγκεκριμένα ο 93χρονος στο ισόγειο και ο 50χρονος στον πρώτο όροφο.

Όπως αναφέρει το πρώτο θέμα ο 93χρονος παρουσιάζεται αμετανόητος στο αστυνομικό τμήμα όπου σε έξαλλη κατάσταση δηλώνει στους αστυνομικούς πως “καλά του έκανα”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δολοφόνος, συνταξιούχος και υπερήλικας, ήταν ένα άτομο προβληματικό που δημιουργούσε φασαρίες και προβλήματα στο ήσυχο νησί.

Αντιθέτως το θύμα ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, καλλιεργημένος απο οικογένεια αγιογράφων που πλήρωσε με τη ζωή του την εμμονή του γείτονά του.

Συγγενής του θύματος, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», διαψεύδει πως αφορμή για το αιματηρό περιστατικό ήταν ένας ηλιακός θερμοσίφωνας και τονίζει πως ο ηλικιωμένος δράστης είχε βάλει στο «μάτι» τον 50χρονο.

 

«Μην ακούτε αυτά που γράφονται. Δεν ήταν μια η αφορμή. Είναι από καιρό αυτή η ιστορία. Είναι αρκετά τα περιστατικά που τον στοχοποιούσε. Ήξεραν πολλοί στο νησί τι συμβαίνει με αυτόν» δηλώνει η συγγενής του 50χρονου, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη στην οποία έχει βυθιστεί η οικογένεια του θύματος.

 

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά αυτή τη στιγμή. Πρέπει να ηρεμήσουμε πρώτα» προσθέτει.

 

Όπως φαίνεται, ο 93χρονος είχε αποφασίσει πώς θα κινηθεί προκειμένου να εκτελέσει τον 50χρονο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζε τι ώρα έφυγε από την εκκλησία και ποιο δρόμο ακολούθησε με το αμάξι του.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις