0

Περίπου 2,5 ώρες κράτησαν οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.
Η αδερφή της Ρούλας

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στο σπίτι επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης μητέρας, στις επικοινωνίες της, αλλά και σε φαρμακευτικές ουσίες.

Πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες του tempo24.news, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επίσης, βιβλία και ζωγραφιές που αποδίδονται στην Τζωρτζίνα, καθώς και περίπου 50 ναρκωτικά χάπια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– smart τηλεόραση

– συσκευές κινητών τηλεφώνων

– φορητό υπολογιστή (laptop)

– tablet

– βιβλία και ζωγραφιές που αποδίδονται στην Τζωρτζίνα

– περίπου 50 ναρκωτικά χάπια

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελέα. Στο σπίτι βρισκόταν και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που άνοιξε το σπίτι στις Αρχές.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική αστυνομία από τον ανακριτή, προκειμένου να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν πως μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Τζωρτζίνας, της Ίριδας, και της Μαλένας.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις