Θεσσαλονίκη
0

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις, που ισχύουν από νωρίς σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και τις 18.00, λόγω των γυρισμάτων της χολιγουντιανής ταινίας «The Bricklayer», γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η τροχαίας της πόλης. Συγκεκριμένα, μέχρι τις έξι το απόγευμα δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις εξής οδούς:

– Οδός Χαράλαμπου Μούσκου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.

– Οδός Επταπυργίου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της Πορτάρας (Ναό Αγ. Αναργύρων – οδό Ελ. Βενιζέλου).

– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος του Ι. Ναού Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.

– Οδός Κύπρου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.

– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου ( ύψος Ναού Αγ. Αναργύρων) έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου.

– Οδός Ελ. Βενιζέλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Δημ. Ιπάτρου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανθέων. (μόνο για τα βαρέα οχήματα Μ.Β. >3,5 τόνων.)

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής, ενώ τονίζεται ότι οι οδοί που συμβάλουν στα αποκλεισμένα τμήματα των προαναφερόμενων οδών, μετατρέπονται σε αδιέξοδο.

Παράλληλα, μέχρι τις έξι το απόγευμα, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων όλων των οχημάτων στις εξής οδούς στην Θεσσαλονίκη:

– Οδός Χαράλαμπου Μούσκου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Επταπυργίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πέτρου Γιαλούρου.

– Οδός Κύπρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αθ. Διάκου.

– Οδός Ελ. Βενιζέλου (εκατέρωθεν), από το ύψος το ύψος Ι. Ναού Αγ. Αναργύρων (Ελ. Βενιζέλου) έως Αδιέξοδο της οδού Ελ. Βενιζέλου.

– Οδός Επταπυργίου (δεξιό μέρος του οδοστρώματος), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ξανθίππου έως Πορτάρα (Ναό Αγ. Αναργύρων – οδό Ελ. Βενιζέλου).

– Οδός Στεργίου Πολυδώρου (εκατέρωθεν), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Χαράλαμπου Μούσκου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις