0

Νέες καταιγιστικές εξελίξεις αποδεικνύουν τη νοσηρότητα της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος 12χρονης στη Θεσσαλονίκη. Επί δύο ολόκληρα χρόνια ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης ο θείος της στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε το Thestival, η ανήλικη ανέφερε στη δασκάλα της ότι την κακοποιεί σεξουαλικά συγγενικό της πρόσωπο. Ο 73χρονος άντρας, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

Σε βάρος του 73χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία που αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για το περιστατικό:

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού, έπειτα από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 73χρονος άντρας, πρόσωπο του ευρύτερου συγγενικού περιβάλλοντος της ανήλικης, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, σε οικία και αποθήκη που διατηρούσε στην περιοχή των Συκεών.

To κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τα ανωτέρω σε εκπαιδευτικό του σχολικού της περιβάλλοντος, κατά τη διάρκεια σχολικής διαδικασίας την 07-06-2022.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις