Θεοδωρικάκος
0

«Σε ευχαριστούμε που κάνεις υπερήφανους τους Έλληνες», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή στο μήκος, Μίλτο Τεντόγλου, τον οποίο υποδέχθηκε στο γραφείο του, μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, αφού συνεχάρη τον Μ.Τ εντόγλου για τις μεγάλες επιτυχίες του στους διεθνείς στίβους, επιτυχίες που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες, σε κάθε γωνιά της γης, τον ευχαρίστησε για το μήνυμα που στέλνει σε όλους τους νέους, πως «πρέπει να αγωνιζόμαστε με πάθος και ήθος για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας».

Μετά τη συνάντηση, ο υπουργός έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Υποδέχτηκα σήμερα στο γραφείο μου τον χρυσό Ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή του άλματος εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, μαζί με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι. Ο Μίλτος είναι ένας σπουδαίος αθλητής, με σπάνιο ήθος, που τιμά την Ελλάδα στους διεθνείς στίβους και διδάσκει στα παιδιά μας πως πρέπει να αγωνιζόμαστε με πάθος για να πετύχουμε τους στόχους μας μέχρι την τελευταία στιγμή. Συγχαρητήρια Μίλτο. Σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε υγεία για να κατακτήσεις τους επόμενους στόχους σου».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική