Πισπιρίγκου
0

O ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας και των άλλων δύο παιδιών, αναμένεται να καλέσει και άλλα άτομα για καταθέσεις ενώ στο κάδρο των ερευνών έχει μπει και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς που νοίκιαζε το σπίτι της στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς σημαντική είναι και η θέση του Μάνου Δασκαλάκη με αυτή τη διαμάχη που ξεκίνησε ανάμεσα στον ίδιο και στη Ρούλα , όπου αναμένεται να βγάλει στη φόρα πολλές αλήθειες.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η Ρούλα ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» γερά τον Μάνο αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν «θανατηφόρες» αλήθειες .

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, «δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα .Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να “πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα”, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα.

Κατά τα λεγόμενα της Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά.

Για το «κατηγορούμενη» που χρησιμοποίησε για πρώτη φορά ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία είπε: «Δεν νομίζω πως η δήλωση που έκανε ο ίδιος είναι γραμμένη από τον ίδιο, αλλά από δικηγόρο. Δεν αρνείται όμως την επικοινωνία μαζί της.Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Κάτι άλλο υπάρχει, κάτι φοβούνται μεταξύ τους ο Μάνος και η Ρούλα και για να θυμηθώ την παλιά μου γλώσσα, θα αρχίσει το κελάηδισμα κι όχι το τιτίβισμα».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Peanut