0

«Ο κ. Βερναρδάκης, ο κ. Πολάκης, όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτελούν μια στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα να φέρνουν την πολιτική σκηνή στον βούρκο», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ, σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 (Γ. Πιέρρος), είπε, σχολιάζοντας τη δήλωση Βερναρδάκη για την υπουργό Παιδείας πως «όταν αυτές οι χυδαιότητες είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες, σταματούν να είναι η εξαίρεση, γίνονται ο κανόνας».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, παρά τη συγνώμη, τέτοιου τύπου προκλήσεις αποτελούν στρατηγική επιλογή του κ. Τσίπρα. Ανέφερε επίσης πως «το ίδιο συμβαίνει και με τον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ηλιόπουλο, που είδαμε στο video να απειλεί πριν από λίγα χρόνια τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη με γηπεδικού τύπου σύνθημα. Το ίδιο συμβαίνει με τα γνωστά χυδαία συνθήματα κατά του πρωθυπουργού που προωθούν μετά μανίας ανεπίσημες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό έκανε το 2010, αυτό έκανε το 2012, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και το 2022. Όλα αυτά είναι στρατηγική επιλογή του ίδιου του κ. Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κ. Κυρανάκης, σημειώνοντας ότι η ΝΔ «δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτόν τον κατήφορο και η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει πάντα να γίνεται με επιχειρήματα ουσίας».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ