0

Ολοκληρώθηκε το τρισάγιο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στο κοιμητήριο του ναού της Αναστάσεως στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου. Στη συνέχεια ακολούθησε η ταφή στο βασιλικό κοιμητήριο δίπλα από τους τάφους των γονέων του τέως βασιλιά, όπως ήταν άλλωστε η τελευταία επιθυμία του

Στους ώμους των γιων του και των εγγονών του μεταφέρθηκε το φέρετρο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο εσωτερικό του ναού της Αναστάσεως, στο Τατόι. Μετά το τρισάγιο εκεί έγινε η ταφή. Μέσα στο ναό, η οικογένεια σκέπασε με τον οικογενειακό θυρεό το φέρετρο, τα παράσημα και το ολυμπιακό μετάλλιο του τέως βασιλιά.

Η αυτοκινητοπομπή που συνόδευσε τη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στον τόπο της ταφής του, κοντά στους τάφους των προγόνων του, έφτασε στο Τατόι λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, μάλιστα, πλήθος πολιτών είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στις δύο πλευρές του δρόμου που οδηγεί στην είσοδο του κτήματος του Τατοϊου.

Οι πολίτες, μάλιστα,  θα μπορέσουν πεζοί να ακολουθήσουν από πίσω και να φτάσουν μέχρι τους βασιλικούς τάφους, όπου θα γίνει ο ενταφιασμός.

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις