0

Γ. Πατούλης: « Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα το επιχειρείν που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας»

 Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης παραβρέθηκε στην τελετή απονομής των φετινών βραβείων επιχειρηματικών βραβείων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γ. Μπρατάκος

 Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως , ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας , ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, η Υφ. Εργασίας Δ. Μιχαηλίδου, ο Υφ. Ανάπτυξης Γ. Τσακίρης, , ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ο Υφ. Κοινωνικής Ασφάλισης Π. Τσακλόγλου, η Υφ. Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη,  o Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, η Πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων Χριστίνα Σακελλαρίδη, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων και Πρόεδροι Συλλόγων.

Αυτή τη χρονιά, τα Βραβεία ΕΒΕΑ 2022 απονεμήθηκαν στις επιχειρήσεις ως αναγνώριση και επιβράβευση των δραστηριοτήτων και της πορείας τους, αλλά και ως κίνητρο για την περαιτέρω προώθηση της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.

Οι επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν είναι οι εξής:

1.   Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
UNI-PHARMA

2.    Βραβείο Εξαγωγικής Δραστηριότητας – Διεθνούς Παρουσίας
    TECHNOHULL

3.    Βραβείο  Έρευνας – Καινοτομίας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης
INTRACOM DEFENSE

4.    Βραβείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

5.    Βραβείο  Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης
    ΗΛΕΚΤΩΡ

6.    Βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης
    ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

7.    Βραβείο Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας
    SHOPFLIX.GR

8.    Βραβείο Νέου Επιχειρηματία
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΣΗΣ

9.    Βραβείο Αναπτυσσόμενης Μικρομεσαίας Επιχείρησης
ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ

10.    Βραβείο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας
ΤΟΒΕΑ

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διάκρισης τους μετά από 2 πολύ δύσκολα χρόνια στα οποία λόγω της πανδημίας, διαμορφώθηκε ένα ασφυκτικό περιβάλλον για την οικονομία. Ωστόσο το μέλλον είναι μπροστά, αισιόδοξο και η σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκδήλωση, υποδηλώνει ακριβώς το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη στήριξη και ενθάρρυνση του επιχειρείν. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ το ΕΒΕΑ και προσωπικά τον Πρόεδρο του Γ. Μπρατάκο, ο οποίος έχει συμβάλλει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις στην ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας και έχει στηρίξει το επιχειρείν σε κρίσιμες περιόδους. Από  την πλευρά μας ως Περιφέρεια Αττικής και πιστεύοντας πως το επιχειρείν αποτελεί τη ραχοκοκαλιά και την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, με έμφαση στην ενθάρρυνση της καινοτομίας, των «πράσινων» δράσεων αλλά και της έρευνας από τα νέα λαμπρά μυαλά της χώρας μας». 

photo-evea-2
photo-evea-6-1000x718
photo-evea-5-1000x718
photo-evea-4-1000x718
photo-evea-3-1000x718

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις