0

Γ. Πατούλης: « Η ελληνική ναυτιλία αποτελεί το παράδειγμα για μια Ελλάδα που μπορεί να θριαμβεύει και να πρωτοπορεί»

736_n

Στην τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές του ιστιοπλοϊκού αγώνα Posidonia Cup, ο οποίος διεξάγεται στο περιθώριο της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης Ποσειδώνια 2022, παραβρέθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Με αφορμή την εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας Ι. Μαραγκουδάκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε ότι η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2022 αποτελεί μια μεγάλη γιορτή της Ελληνικής Ναυτιλίας, μέσω της οποίας προβάλλεται, όπως είπε, το δημιουργικό επιχειρηματικό πνεύμα της Ελλάδας στην παγκόσμια κοινότητα.

«Η ελληνική ναυτιλία είναι ένας αναπτυξιακός πυλώνας που σηματοδοτεί την θαλάσσια παρουσία μας παγκοσμίως, με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία και το επιχειρηματικό κύρος. Η Περιφέρεια Αττικής αναγνωρίζοντας την σημασία του θαλάσσιου επιχειρείν, τιμά και στηρίζει κάθε προσπάθεια ενίσχυσης αυτού του ισχυρού «brand name» της οικονομίας μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κος Πατούλης.

422_n

Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρόν κυβερνητικά στελέχη, θεσμικοί ναυτιλιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων, παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στ. Πετράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δ. Νάνου, ο βουλευτής και πρώην Δήμαρχος Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης, κ.α.

84_n

584001_n

489_n

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις