0
Ο Ρώσος ολιγάρχης Ρομάν Αμπράμοβιτς παρακαλεί τους φίλους του στο Χόλιγουντ και αλλού να του δανείσουν 1 εκατομμύριο δολάρια καθώς τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν παγώσει.
Όπως αποκαλύπτει το “Page Six” , ο Αμπράμοβιτς – του οποίου οι τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν παγώσει στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο – ζητά απεγνωσμένα δάνειο από επιφανείς και ισχυρούς φίλους του για να πληρώσει τους μισθούς του προσωπικού του, που ανέρχονται σε 750.000 δολάρια την εβδομάδα(!), συμπεριλαμβανομένων των ακινήτων και των πολυτελών γιοτ του!
Όμως, όπως λέγεται στη Wall Street και στον κόσμο της τεχνολογίας, οι διάσημοι και εκατομμυριούχοι φίλοι του είναι επιφυλακτικοί να τον δανείσουν, αφού δεν γνωρίζουν την έκβαση που θα πάρει ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι κυρώσεις εναντίον του Πούτιν και των ανθρώπων του.
Βέβαια ο Αμπράμοβιτς φροντίζει να τους θυμίζει τα πάρτι και τις φιλοξενίες που τους παρείχε τόσο στα σκάφη του όσο και στην αχανή βίλα του στο St Barth. Μάλιστα τους τονίζει ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους αφού ο ίδιος συμμετέχει στις συνομιλίες μεταξύ Ουκρανών και Ρώσων, κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως…
«Ο Ρομάν ζητά από μερικούς από τους πιο στενούς του φίλους να δανειστεί 1 εκατομμύριο δολάρια”, είπε μια πηγή στο Page Six, 
«Λέει, επίσης, ότι δεν καθυστέρησε ποτέ τη μισθοδοσία του προσωπικού του, που είναι 750.000 δολάρια την εβδομάδα, και με τα περιουσιακά του στοιχεία δεσμευμένα δεν μπορεί να πληρώσει τους ανθρώπους του”.
Ο Αμπράμοβιτς μάλιστα, έχει έρθει σε επαφή με τον παραγωγό και σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Μπρετ Ράτνερ και την οικογένεια Ρότσιλντ, οι οποίο όμως αρνήθηκαν να του δώσουν χρήματα, είτε δεν τα έχουν σε  μετρητά, ή είτε δεν γνωρίζουν τι τους περιμένει αν το κάνουν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τις κυρώσεις.
Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλαν κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς – ο οποίος έχει περιουσία 14,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Bloomberg – στις αρχές Μαρτίου μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις