0

Σπείρα που άνοιγε σπίτια με τραπουλόχαρτο εξαρθρώθηκε από την αστυνομία. Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA απεικονίζεται άνδρας στην τελευταία ληστεία που πραγματοποίησε η σπείρα το μεσημέρι της Τρίτης (31/5).

Μία γυναίκα προσέγγιζε πολυκατοικίες στα βόρεια προάστια και χτυπούσε τα κουδούνια. Αν οι ένοικοι απαντούσαν, τους έλεγε πως πουλούσε μάσκες αν δεν απαντούσαν άνοιγαν τα σπίτια.

Ο νεαρός άνοιγε τις πόρτες που δεν ήταν κλειδωμένες με τραπουλόχαρτο, σύμφωνα με τον ALPHA. Στην τελευταία ληστεία, ο 24χρονος αφαίρεσε κοσμήματα και αντικείμενα αξίας 4.000 ευρώ.

Οι δράστες έγιναν ωστόσο αντιληπτοί. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, συνέλαβαν τη γυναίκα στον σταθμό του Προαστιακού. Πάνω της βρέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων αλλά και το τραπουλόχαρτο με το οποίο είχαν ανοίξει την πόρτα.

Η νεαρή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ο συνεργός της έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

«Στην κάμερα δεν φαίνεται ότι είναι τραπουλόχαρτο διακρίνεται ένα αντικείμενο που κάποιος μπορεί να νομίζει ότι είναι κινητό τηλέφωνο. Μέσα από μία συνεργό του που συνελήφθη φάνηκε ότι είναι ένα τραπουλόχαρτο το οποίο είναι χρυσού χρώματος. Δεν είναι συνηθισμένο, δεν κυκλοφορεί με μία συνηθισμένη τράπουλα» λέει θύμα της σπείρας.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις