0

Ένας βοσκός βρίσκεται πλέον στο “κάδρο” των διωκτικών Αρχών για τον βιασμό της 22χρονης, σε παραλία της Χαλκιδικής, μετά τα αρνητικά εργαστηριακά αποτελέσματα σε δείγματα γενετικού υλικού που ελήφθησαν από τον 56χρονο κρατούμενο των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας ο οποίος είχε καταστεί κατηγορούμενος για την υπόθεση.

Οι Αρχές συγκέντρωσαν DNA από κλινοσκεπάσματα στον χώρο όπου διέμενε ο αλβανικής καταγωγής βοσκός το οποίο φαίνεται να ταυτοποιείται με το υλικό που βρέθηκε στο σώμα της παθούσας. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για αλβανικής καταγωγής άνδρα, τα ίχνη του οποίου αναζητούνται, καθώς ο ίδιος φαίνεται να εγκατέλειψε την περιοχή.

Την ίδια ώρα, ο – επίσης αλβανικής καταγωγής – κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας απολογήθηκε νωρίτερα ενώπιον του Ανακριτή Πολυγύρου, αρνούμενος κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Αξιολογώντας και τα ευρήματα των εργαστηριακών εξετάσεων (όπως επίσης το περιεχόμενο της απολογίας του), ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο για την υπόθεση, χωρίς επιβολή περιοριστικών όρων.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, ο 56χρονος επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα, όπου εκτίει σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης ποινή για άλλο αδίκημα. Για την απαλλαγή του αναφορικά με την πράξη του βιασμού της 22χρονης αναμένεται αποφανθεί το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση βουλεύματος.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις