0

Σε νέο παραλήρημα κατά της κυβέρνησης, της Δικαιοσύνης και όσων ψηφίζουν υπέρ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας προχώρησε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή.

Παρεμβαίνοντας σε συνεδρίαση της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης όπου συζητείται συμφωνία μεταξύ των υπουργείων Δικαιοσύνης Ελλάδας και Κατάρ επανέφερε το θέμα της εις βάρος του μήνυσης από την βουλευτή της ΝΔ Φωτεινή Αραμπατζή για συκοφαντική δυσφήμιση και απευθυνόμενος σε όσους ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του στον φυσικό δικαστή είπε «αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο αλλά εσείς ψηφίσατε υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Δεν ντρέπεστε καθόλου; Υπάρχει διαδικασία να γυρίσει πίσω αυτό; Όλα εδώ πληρώνονται. Ο Θεός συγχωρεί αλλά εγώ ποτέ».

Ο ίδιος απευθύνθηκε προσωπικά και στην κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας «εσύ Γιαννακοπούλου πως αισθάνεσαι γι αυτό;». Κλείνοντας δε την τοποθέτησή του αποχώρησε από την αίθουσα με την βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να τον καλεί να παραμείνει προκειμένου να ακούσει την απάντησή της: «Αν έχεις τα κότσια γύρνα πίσω Πολάκη να ακούσεις τι θα σου πω για τα ψεύδη και τις αθλιότητες που γράφεις στα social media. Για μια ακόμα φορά στα δύσκολα το βάζεις στα πόδια».

Πέραν αυτών ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η πρόσφατη έκθεση για την ποιότητα απονομής της δικαιοσύνης εμφανίζει την Ελλάδα να έχει υποχωρήσει κατά 30 θέσεις στην σχετική κατάταξη υποστηρίζοντας πως αυτό οφείλεται «στις διώξεις δημοσιογράφων και ειδικότερα κατά του Κ. Βαξεβάνη που συνέβαλε στην αποκάλυψη του σκανδάλου Novartis».

 

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Πολιτική