0

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αποκαλύπτουν ότι δεν την ενδιέφερε και τόσο ο θάνατος του παιδιού της, της Τζωρτζίνας και ασχολείτο με άλλα πράγματα. Όπως να πάει στο κομμωτήριο, να πιει το καφεδάκι της και έτσι να αργήσει να πάει στην κηδεία, ή να πάρει στον δήμαρχο Πάτρας να ρωτήσεις αν θα πάει στην κηδεία.

Όλα αυτά ακούγονται εξωφρενικά και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν μια μάνα που… θρηνεί για το χαμό του παιδιού της.

Οι μαρτυρίες είναι αποκαλυπτικές για το τί άνθρωπος είναι, τελικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ε, να μην πάμε κομμωτήριο;

Όπως είπε στο MEGA η δημοσιογράφος του thebest.gr, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, η Ρούλα πήγε κομμωτήριο.

«Είχα την πληροφορία από ανθρώπους που την είδαν να μπαίνει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μία μέρα πριν από την κηδεία είχε πάει στο κομμωτήριο. Μπορεί να φαντάζει και λίγο αστείο, αλλά δεν είναι περίεργο μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας να πηγαίνει μια μάνα στο κομμωτήριο; Αυτό με είχε προβληματίσει, οφείλω να σας το ομολογήσω. Απλά στη διαδρομή παρασύρθηκα από την αντίληψη που λέει ότι μια μάνα, αν υποθέσουμε ότι έχει δολοφονήσει τα παιδιά της, θα έπρεπε να κλαίγεται. Η Ρούλα είχε μια ευθεία γραμμή, ένας χαρακτήρας. Όσο μιλούσα μαζί της, είναι ένα άτομο σαν να μην έχει συναισθήματα. Μερικές φορές νόμιζα ότι μιλάω με μηχανή, αν σας λέει κάτι αυτό», αναφέρει η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

 

Αυτή είναι η φωτογραφία που μαρτυρά ότι το μαλλί της… χαροκαμένης μάνας είναι κομμωτηρίου!

Το τηλεφώνημα στον δήμαρχο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, την παραμονή της κηδείας της κόρης της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τηλεφώνησε στον Δήμο Πατρέων και επέμενε να μάθει αν “ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης θα έδινε το παρών στην κηδεία της 9χρονης στις 2 Φεβρουαρίου 2022”.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, επέμενε στο να παραστεί ο Δήμαρχος στην νεκρώσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου.

Πάτρα

Ήταν ατάραχη και η υπάλληλος που απάντησε στο τηλέφωνο δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η μάνα που έκανε «δημόσιες σχέσεις» και ήθελε να καλέσει τον Δήμαρχο στην κηδεία, είχε χάσει πριν μερικές ημέρες το μεγαλύτερό της παιδί και άλλα δύο μέσα σε χρονικό διάστημα 33 μηνών.

Μια γυναίκα που έζησε από κοντά το ζευγάρι υποστήριξε, μιλώντας επίσης στο Mega, ότι «την ημέρα της κηδείας της Τζωρτζίνας, η μητέρα άργησε να έρθει στην κηδεία, είχε πάει για καφέ!».

Όπως υποστήριξε, την είχαν πάρει τηλέφωνο να πάει στην εκκλησία, όπου ήδη είχε φτάσει η σορός του παιδιού!

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις