Πισπιρίγκου
0

Σε αποκαλύψεις σχετικά με το παρελθόν της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αλλά και της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε γειτόνισσα της οικογένειας

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, σύμφωνα με γειτόνισσά τους που μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχει ποινικό παρελθόν.

Αναλυτικά όσα είπε

«Η αδελφή της από όσα μάθαμε έχει κάποιο φάκελο στην ασφάλεια, ο οποίος είναι με τρία χρόνια με αναστολή έξω. Είχε κάνει ένα ψεύτικο προφίλ στο facebook, σαν άνδρας και μίλησε με μια κοπέλα και την παρενόχλησε σεξουαλικά και από όσο ξέρω έγινε δικαστήριο και έχει λέει δικαστεί με τρία χρόνια αναστολή και είναι έξω», είπε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά στη Ρούλα Πισπιρίγκου η γειτόνισσα, είπε: «Οταν ήταν μικρή δηλαδή σε ηλικία, τι να σου πω τώρα ρε παιδί μου, ξέρω κι εγώ, 17 χρονών, 16 χρονών. Αυτή πήγαινε στα γήπεδα γιατί είχε τα θέματά της ρε παιδί μου, δεν μπορείς να φανταστείς τι έκανε το μυαλό της, είχε γράψει στο ημερολόγιο ότι τα είχε και καλά με τον άνθρωπο ότι έχουν σχέσεις και πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Έστελνε λουλούδια στον εαυτό της και έγραφε επάνω “σ’ αγαπώ” και πολλά άλλα.

Πάτρα: Αναμένονται συλλήψεις ακόμα και εντός της ημέρας – Μάρτυρας – “κλειδί” μιλάει για την Ρούλα

Και πήγε η μάνα της και τον έπιασε τον άνθρωπο και του είπε: “Τα έχεις με τη κόρη μου; Την αγαπάς;”. “Εγώ; Κυρία μου; Καταρχήν πώς εγώ μπορεί να τα έχω που εγώ είμαι πολύ μεγαλύτερος από το κορίτσι”».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις