Πισπιρίγκου
0

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί και σε απομόνωση, προκειμένου να παρέχεται απόλυτη ασφάλεια, στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατείται η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, από την Πάτρα.

Ένταση επικράτησε ωστόσο  όταν η 33χρονη οδηγήθηκε στο κελί της εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων από τις άλλες κρατούμενες των φυλακών, οι οποίες εκτόξευαν απειλές για τη ζωή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη μόλις μπήκε στις φυλακές και μετά την άγρια αποδοκιμασία της από τις συγκρατούμενές της, ξέσπασε σε επεισόδιο βάζοντας τα κλάματα.

Λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι της Τρίτης, η δημοσιογράφος του Alpha Άννα Ζηρδέλη, απευθείας από τις φυλακές Κορυδαλλού, μετέφερε ότι υπάρχει ένταση στο σωφρονιστικό ίδρυμα, καθώς -όπως ανέφερε- η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να κάνει κακό στον εαυτό της και χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο του κελιού της. Μάλιστα, σύμφωνα με τη ρεπόρτερ, αναμένεται να μεταβεί στις φυλακές ο εισαγγελέας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,οι συγκεκριμένες πληροφορίες διαψεύδονται.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις