0

Σήμερα θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, σε ειδική πτέρυγα, για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το οξυμετρο με το οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί, προκειμένου να ελέγχουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό το οξυγόνο του, δεν χτύπησε, καθώς ήταν απενεργοποιημένο, από το διακόπτη στο “off”.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, μέσα σε θάλαμο του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στις 29 Ιανουαρίου του 2022. ξέσπασε σε κλάματα, όταν ενημερώθηκε για τη προφυλάκισή της, καθώς δεν αποδέχθηκε καμία κατηγορία ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας. Δήλωσε δε ότι «επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου, για όλους όσους με κατέστησαν κατηγορούμενη στα μάτια όλης της κοινωνίας, προφανώς για να συγκαλύψουν τις δικές τους ευθύνες για την απώλεια της ζωής της θυγατέρας μου». Η 33χρονη «έδειξε» ως υπαίτιους για τη χορήγηση κεταμίνης στην κόρη της τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν.

Σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο αποσαφήνισε πως «σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος», καταρρίπτοντας την επιχειρηματολογία της υπεράσπισης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Peanut