0

Εντολή για εκταφή της Ευγενίας Κούτρα από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών δόθηκε από την Εισαγγελία Πατρών.

Πλέον, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αναμένεται να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της Αστυνομίας και πιθανόν και ιατροδικαστή.

Η Εισαγγελία Πατρών εξετάζει εδώ και μέρες τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς  του ζεύγους Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, Ευγενίας Κούτρα. Η 69χρονη γυναίκα, η οποία είχε παραχωρήσει το σπίτι της στον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται μετά το θάνατο της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας, να φοβόταν μην της κάνουν κακό. Ο θάνατος της είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

«Είμαστε δέκα άτομα στο χωριό, πρώτα της ξαδέλφια. Είναι ψέμα ότι δεν υπάρχουν συγγενείς ή κληρονόμοι. Ήταν μοναχικός άνθρωπος η Ευγενία. Ο πατέρας την ήταν αξιωματικός στην Πάτρα. Την συνάντησα μετά από πολλά χρόνια, δεν είχαμε επαφές», είπε στο Star ο πρώτος ξάδελφος της, Κωνσταντίνος Κούτρας, κάτοικος Γιαννόπουλων Βάλτου. Ο κ. Κούτρας υποστηρίζει πως κανείς δεν γνώρισε για τον θάνατό της.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν εύπορη, κάτοχος ακινήτων, όπως και τραπεζικού λογαριασμού ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Λίγους μήνες, ωστόσο, πριν από τον θάνατό της, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», φαίνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, ως πληρεξούσιός της, είχε προβεί για λογαριασμό της σε μια αγοραπωλησία ακινήτου, ύψους 250.000 ευρώ.

Μυστήριο με τη φωτογραφία

Η Εισαγγελία Πατρών εξετάζει πλέον τον θάνατο της γυναίκας θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. Οποιος δει το μνήμα της Ευγενίας Κούτρα θα καταλάβει πως δεν είχε φροντίδα παρά το γεγονός ότι είχε καλή οικονομική επιφάνεια. Δεν της έβαλαν μαρμάρινο σταυρό, παρά μόνο έναν ξύλινο παλιό σταυρό ενώ ο τάφος είναι χορταριασμένος και μοιάζει εγκαταλελειμμένος. Το περίεργο είναι ότι μέχρι πρόσφατα υπήρχε και μία φωτογραφία ενός άνδρα, στη βάση του σταυρού. Ενώ εκεί είναι θαμμένη η 69χρονη. Εδώ και μερικές ημέρες κάποιος φρόντισε… να απομακρύνει τη φωτογραφία.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις