0

Τρεις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο στην Πάτρα έχουν κληθεί για κατάθεση από τον εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Ξεκίνησε ο κύκλος των καταθέσεων που αφορά σε μάρτυρες από την Πάτρα οι οποίοι θα συνεισφέρουν στοιχεία και πληροφορίες για τον θάνατο της Ίριδας Δασκαλάκη, καθώς και τα επεισόδια υγείας που αντιμετώπισε η Τζωρτζίνα σε Νοσοκομεία της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το πρωί της Τρίτης, τρεις νοσηλεύτριες από το Καραμανδάνειο έχουν κληθεί για κατάθεση από τον εισαγγελέα προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήματα που αφορούν συγκεκριμένα περιστατικά.

Αναμένεται δε ο κύκλος των καταθέσεων να συνεχιστεί στη διάρκεια της έρευνας που γίνεται για τις συνθήκες των θανάτων των δύο κοριτσιών.

Οι δύο υποθέσεις εξετάζονται και ξεχωριστά, αλλά και συνδυαστικά τόσο μεταξύ τους όσο και με τον θάνατο του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αύριο Παρασκευή έχει κληθεί για κατάθεση ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας Ανδρέας Ηλιάδης.

Μήνυση κατά του Μάνου Δασκαλάκη

Εν τω μεταξύ σήμερα στις 11 το πρωί ο εκ των δικηγόρων των συγγενών της 69χρονης σπιτονοικοκυράς Ανδρέας Θεοδωρόπουλος θα μεταβεί στα δικαστήρια για να καταθέσει μήνυση εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη για οικονομική κακοδιαχείριση, αναφορικά με το πληρεξούσιο που είχε στα χέρια του και διαχειριζόταν οικονομικές υποθέσεις της θανούσης.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Peanut