Πισπιρίγκου
0

Όσο περνούν οι μέρες έρχονται στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας “Πελοπόννησος”, η γυναίκα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, σε μία από τις ανακοπές που υπέστη η Τζωρτζίνα, για την οποία οι γιατροί δεν μπορούσαν να δώσουν εξήγηση μιας και το παιδί δεν είχε δείξει κάποια παθολογικά προβλήματα όταν νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο, η κυνική Πισπιρίγκου, την ώρα που οι γιατροί έδιναν μάχη να επαναφέρουν το κοριτσάκι, εκείνη ήθελε «να την αφήσουν να ησυχάσει»…

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει πραγματικά μια αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά στην Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη κι ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί». Η προσπάθεια των γιατρών ευοδώθηκε, προς απογοήτευση όπως φάνηκε της σύγχρονης Μήδειας, βάσει της συμπεριφοράς της, όμως αυτό δεν φαίνεται πως την πτόησε μιας και συνέχισε, μέχρι να φέρει εις πέρας το σατανικό σχέδιό της, για το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις