Πισπιρίγκου
0

Έρχεται νέος κύκλος καταθέσεων σχετικά με την υπόθεση των παιδιών στην Πάτρα, ενώ εντός της ημέρας, αναμένεται να γίνουν ακόμα και συλλήψεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για το θάνατο της 9χρονης, όσο και για εκείνους των μικρότερων παιδιών.

Στις Αρχές αναμένεται να καταθέσει  άνδρας που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο είχε απευθυνθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε υποψίες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Ο άνδρας μίλησε στον ALPHA και όπως προκύπτει, η Ρούλα Πισπιρίγκου του ζήτησε να μεταβεί είτε ο ίδιος στην Αθήνα είτε να βάλει κάποιον άλλον να… σακατέψει στο ξύλο τον Μάνο Δασκαλάκη.

Διαβάστε ακόμη: Κινητό Πισπιρίγκου: Περίεργες δύο κλήσεις από άγνωστο νούμερο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο θείος της με φώναξε, ενώ του είχα πει ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Παρόλα αυτά, πήγα τελικά στο σπίτι της. Πήγε να πάρει το κινητό μου, της λέω δεν το ξανά ακουμπάς, πάμε παρακάτω. Μου είπε ότι ο Μάνος είναι στην Αθήνα δουλεύει ταξί, είναι με μια γκόμενα… Της είπα ότι κακώς με πήραν, κι ότι δεν έχω κανέναν άνθρωπο για τη δουλειά που ήθελαν. Δεν έχω καμία τηλεφωνική επικοινωνία με τη Ρούλα» είπε αρχικά.

«Μου ζήτησε να κατέβει με οποιονδήποτε τρόπο στην Πάτρα ο Μάνος»
Και συνέχισε: «Μου φάνηκε να είναι σατανική αυτή η γυναίκα. Μου ζήτησε να βρω κάποιον να σακατέψουν τον Μάνο. Φαντάζομαι ότι πίστευε πως στον χώρο μου θα νόμιζε ότι υπάρχουν κακοποιοί. Κάνω φυλάξεις υψηλών προσώπων, αλλά δεν έχουμε τέτοιους ανθρώπους. Μου ζήτησε να κατέβει με οποιονδήποτε τρόπο στην Πάτρα ο Μάνος. Να φάει ξύλο, κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι πώς μου το είπε ακριβώς. Δυο φορές μιλήσαμε τη μία μου είπε να της της πω αν μπορούμε να βρούμε πού μένει. Μετά μου είπε, «τελικά ξέρω πού μένει, είναι σε μια γκόμενα στην Αθήνα».

Κλείνοντας ο μάρτυρας είπε: «Καψώνανε με τη δημοσιότητα φίλε… Γουστάρανε που έπαιρνε τηλέφωνο η Ζήνα, η Μίνα, η Νικολούλη, νόμιζαν ότι είναι διάσημοι… Ψοφάγανε για δημοσιότητα».

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Peanut