0

Η ανάρτηση γνωστού γιατρού

Ένα ριψοκίνδυνο θέαμα αντικρύζουν πολύ συχνά περαστικοί και πελάτες καταστημάτων που βρίσκονται κοντά στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας με παιδιά που εντελώς απερίσκεπτα πηδάνε από τη γέφυρα για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Σύμφωνα με το evima.gr, το σκηνικό επαναλήφθηκε αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 με  γνωστό Χαλκιδέο γιατρό να είναι παρών και να καταγράφει το περιστατικό, για το οποίο προέβη σε ανάρτηση-καταπέλτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο γνωστός γιατρός κατήγγειλε την πλήρη απουσία της Λιμενικής Αρχής και ανέφερε πως ενώ πολλοί από τους θαμώνες στο κατάστημα που βρισκόταν σηκώθηκαν να δουν τι συνέβαινε, κανένας δεν παρενέβη για να αποτρέψει τα παιδιά.

Η ανάρτηση

«Σήμερα παιδιά πήδηξαν από την παλιά γέφυρα στην Χαλκίδα! Καθόμουν στο διπλανό καφέ και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Αρκετοί από το καφέ σηκώθηκαν για να δούνε και μόνο…. θλιβερό γιατί ουδείς τα απέτρεψε ! Τηλεφωνώ στην αστυνομία και το αναφέρω και μου λένε ότι θα ειδοποιηθεί το λιμενικό. Τα παιδιά έρχονται για δεύτερη βουτιά και τα ενημερώνω ότι τα έχω φωτογραφίσει και να φύγουν από εκεί… Κάνουν βόλτα και επιστρέφουν….τα αποτρέπω πάλι…οι καθήμενοι απλά με κοιτούσαν… Λιμενικό άφαντο μέχρι την ώρα που έφυγα αφού έφυγαν τα παιδιά πρώτα…

Συγχαρητήρια στους καθήμενους που δεν επενέβησαν! Αν ήταν το δικό τους παιδί το ίδιο θα έκαναν ;;;Συγχαρητήρια και στο λιμενικό που δεν ίδρωσε το αυτί του…. πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος ο λιμενάρχης για αυτούς που διοικεί»

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις