0

Με φιλοδοξίες και πολύ υψηλούς στόχους επανακάμπτει φέτος το «Skiathos Palace Cup» που θα διεξαχθεί στην Σκιάθο, κατά το τριήμερο, από την Παρασκευή 6 μέχρι και την Κυριακή 8 Μαΐου, έπειτα από παύση δύο ετών λόγω της πανδημίας.

Οι ιστιοπλοϊκοί αγώνες του «Skiathos Palace Cup» αποτελούν μέλος της μεγάλης οικογένειας του Hellenic Match Racing, συγκεντρώνοντας ορισμένους από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους και θα είναι ο τρίτος σταθμός του αγώνα τύπου match race που διεξάγεται για 9η χρονιά και προσφέρει υψηλό θέαμα και ανταγωνιστικές μονομαχίες στους λάτρεις του αθλήματος.

Οι αγώνες και οι ιστιοπλοϊκές μονομαχίες των αθλητών θα διεξαχθούν στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στον διάσημο όρμο των Κουκουναριών και στα ανοιχτά της παραλίας Μάραθα, κάτω από το εμβληματικό ξενοδοχείο «Skiathos Palace», με την συμμετοχή των αθλητών να είναι ήδη μεγάλη και από πολλές περιοχές της χώρας, ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον επισκεπτών που θέλουν να συνδυάσουν τον αγώνα με εκδρομή στην Σκιάθο, απόδειξη της ανάπτυξης που γνωρίζει ο αθλητικός τουρισμός με μεγάλα οφέλη για το νησί.

Παράλληλα, με το «Skiathos Palace Cup» θα διοργανωθεί και ένας αγώνας optimist laser με παιδιά και νέους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Οι αγώνες αποτελούν συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις