0

Στο τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters με προέλευση το Λονδίνο που αναμεταδόθηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ με τίτλο “Ρωσία: Ο υπουργός Άμυνας Σοϊγκού επισκέφθηκε ρωσικές στρατιωτικές μονάδες στην Ουκρανία, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας” παρακαλούμε, όπως επισημαίνει σε νεώτερο τηλεγράφημά του το διεθνές πρακτορείο, να διορθωθεί στον τίτλο και στο κείμενο, ότι ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού επισκέφθηκε ρωσικά στρατεύματα που εμπλέκονται στην επιχείρηση στην Ουκρανία, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν επισκέφθηκε ή όχι την Ουκρανία.

Ακολουθεί ορθή επανάληψη του τηλεγραφήματος:

Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σοϊγκού επιθεώρησε μονάδες των ρωσικών στρατευμάτων που εμπλέκονται στην επιχείρηση στην Ουκρανία, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

“Στα αρχηγεία ρωσικών μονάδων, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού άκουσε αναφορές από τους διοικητές για την τρέχουσα κατάσταση και τις ενέργειες των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στις κύριες επιχειρησιακές περιοχές”, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε έγινε η επίσκεψη αυτή ούτε αν ο Σοϊγκού επισκέφθηκε την Ουκρανία.

You may also like

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ: Ειδήσεις